Mälumängurist netijõhkard ehk kes on näitleja Korolevi anonüümselt mõnitanud Perekooli «kägu»? (12)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nime ja näoto netikommentaatorid.
Nime ja näoto netikommentaatorid. Foto: Caro / Sorge / Caro / Sorge

Näitleja Marika Korolevi laimamise eest vastutusele võetud neljast inimesest üks on kunagi saates «Kuldvillak» edukalt esinenud ja auto võitnud pottsepast mälumängur. Elu24 võttis mehega ühendust ja küsis, miks ta teise inimese poriga üle valas?

Marika Korolev lõi pretsedendi, kui nõudis ämmaemandate ühingu portaalilt Perekool välja teda 2015. aastal solvanud kommentaatorite IP-aadressid ning süüdlased pidid seepeale hüvitama talle tekitatud moraalse kahju.

Näitlejat esindanud advokaadi Robert Sarve sõnul õnnestus neil kolme laimajaga kohtuväliselt kokku leppida. Vaid üks neist ei võtnud süüd omaks ning kohus tegi tema suhtes tagaselja süüdimõistva otsuse. Tegemist on 1976. aastal sündinud mälumängurist pottsepaga. 

Sama tegelast ja tema kirjutisi jagati ka Perekooli enda värskes arutelus: 

Foto: perekooli foorum

Harjumaal elav ja pottsepa ametit pidav mees on teist korda abielus, aastaid tagasi võitis ta telesaates «Kuldvillak» sõiduauto.

Elu24 sai veebisolvajaga ühendust ja küsis, miks ta Korolevi sõimas? Mees ei tunnistanud tegu ja märkis, et kohus pole teda süüdi tunnistanud, vaid tuvastas kõigest, et solvavad kommentaarid kirjutati temale kuuluvalt IP-aadressilt. «Minu arvutit kasutavad väga paljud inimesed, see on vana lugu ja ma ei soovi sellest rääkida,» ütles ta.

Kui teie ise ei kirjutanud inetuid kommentaare, siis kas kahtlustate mõnd oma perekonnaliiget? «Mina ei kahtlusta kedagi ja mis siin enam rääkida, trahv on tasutud,» vastas mees mornil häälel ja lõpetas kõne. 

Korolevi esindaja Robert Sarv märkis, et solvavaid kommentaare oli kokku mitu lehekülge. Ta tõi vaid mõned näited, et sõimu sisust aimu saaksime: 

«Mis ajast siis litsid kangelased on?»

«Mis tunne võib lapsel olla, teades, et ema sünnitas su selleks, et endale maja saada, isa peab sinu sigitamise eest trahvi maksma ja sinu ema mustab sinu isa avalikult riigitelevisioonis.»

«Ja avalik sopaloopimime oleks sinusuguste ülbete kõõmade suhtes oleks vaid boonus.»

«Asi on lihtsalt selles, et litsile ei ole mingit soovi maksta.»

Sarve sõnul kasutas see härra, kelle nime avaldamist nad ei soovi, Marika Korolevi aadressil sõnu «lits» ja «libu» 20 korda.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles