Suurest vabavõitluse matšist võtavad osa suurimad Hollywoodi staarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox läheb 6. oktoobril vaatama MMA võitlust.
Megan Fox läheb 6. oktoobril vaatama MMA võitlust. Foto: Image Press Agency / Image Press Agency

Kõigi aegade kõige suurem vabavõitluse matš kogu tuure. Conor McGregori ja Khabib Nurmagomedovi vahelist võitlust on vaatama minemas tohutul hulgas suuri Hollywoodi staare ja mitmeid teisi prominente.

Väidetavalt on praegu 6. oktoobril toimuvale matšile VIP-pileti soetanud näitlejad Chris Pratt ja Mel Gibson ning nendega koos ärimehed Robert Kraft ja Elon Musk, kirjutas TMZ

Muski ilmumine avalikkuse ette on esmakordne pärast tema lahkumist Tesla tegevjuhi kohalt.

 Chris Pratt
 Chris Pratt Foto: SCANPIX

Teised staarid, keda oodatakse Conori ja Khabibi vahelisele kaklusele, on Põhja-Iirimaalt pärit golfimängija Rory McIlroy, näitlejad Matt Damon, Joel Kinnaman, Mark Consuelos ja Megan Fox, endine poksi raskekaalumaailmameister Mike Tyson ning Red Hot Chili Peppersi laulja Anthony Kiedis.

Matši populaarsuse tõttu on piletid minemas aina kallimaks ja kallimaks. Praegu maksab kõige odavam pilet umbes 650 dollarit, aga kui on soov saada väga hea koht, siis peab välja käima juba 27 000 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles