Demi Lovato õde Madison: ta pingutab väga, et olla kaine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato, 2017.
Demi Lovato, 2017. Foto: Danny Moloshok / Scanpix

Demi Lovato (26) on võõrutusravil viibinud juba 60 päeva. Tema õe Madison De La Garza sõnul läheb tal seal hästi ning ta pingutab kõvasti. 

Domi Lovato sattus surmasuhu, kui sai juuli lõpus üledoosi. Ta saadeti kosuma ning võõrutusravile. Nüüdseks on ravi kestnud juba 60 päeva. Lauljanna näitlejast üde Madison De La Garza avaldas intervjuus Millenial Hollywoodile, et õel läheb ravil olles hästi. «Ta töötab enda kallal ja pingutab kainuse nimel kõvasti. Me oleme kõik tema üle väga uhked. Meie pere jaoks on see aeg olnud hullumeelne.»

Avaliku tähelepanuga on perekond aga harjunud ning üksteise heaolu seatakse alati esikohale. «Me oleme koos palju läbi elanud ja iga kord, kui meie teele satub raskus väljume sellest sada korda tugevamana kui enne,» sõnas 16-aastane Madison. 

Intervjuus avaldas Madison, mida oma õe puhul kõige rohkem igatseb. «Igatsen nii paljusid väikseid asju. See kõlab nii tühisena, aga tahan minna Menchies'isse,» sõnab neiu, et soovib koos õega tema lemmik külmutatud-jogurti restoranis aega veeta, hoolimata sellest, et ta ise eelistaks minna mujale. 

Õed Demi Lovato ja Madison De La Garza. 2011. 
Õed Demi Lovato ja Madison De La Garza. 2011. Foto: Hollywood News Wire / Hollywood News Wire
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles