«Malluka sügis» on täna täis üllatusi - miks staarblogija lahutusega ähvardab?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blogija Mallukas perega.
Blogija Mallukas perega. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Täna kell 21.00 kasvavad Kanal 2 lustakas tõsielusaates «Malluka sügis» nii Malluka kõht kui ka pinge. Kõik on põnevil: mis juhtub varem – kas sünnib laps või saab valmis remont?

Kuigi õues rullib suur sügis juba Eestimaad mudaseks, kisub staarblogija Malluka kodus põletavalt kuumaks.

«Mind ei huvita, kust sa selle raha leiad, aga kui ma seda asja meie kodus näen, siis ma annan lahutuse sisse,» ähvardab Mariann oma abikaasat. Mallukas ei ole rahul Kardo raha kulutamisega esemetele, mis Malluka arvates tunduvad täiesti mõttetu raiskamisena. «Ja vot sellise mehega olen ma abielus, ilmselgelt olen ma teinud valesid valikuid,» viskab ta õhku sarkastilise nalja.

Kõige selle näägutamise ja kurjustamise taga on peidus hoopis midagi muud, millest Kardol aimugi pole. See aga tõmbab Kardol nii silma kui ka lauba märjaks.

Tänasesse saatesse mahub veel palju muudki, nagu vikerkaarevärvilised juuksed, professionaalne fotosessioon külmas sügiseses metsas ja kõik sellega seonduv ilu ja valu.

Lustakas tõsielusaade «Malluka sügis» on Kanal 2s täna kell 21.00, kohe pärast koguperesaadet «Suur lotokolmapäev: Rooside sõda».

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles