Vägistamises süüdistatav Cristiano Ronaldo tunnistas, et ohver ei tahtnud temaga seksida (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Marco Bertorello/AFP/Scanpix

Šokeerivad kohtudokumendid paljastavad, et vägistamises süüdistatav portugallasest jalgpallur Cristiano Ronaldo tunnistas oma juriidilistele nõustajatele, et süüdistaja Kathryn Mayorga oli korduvalt seksi ajal öelnud «ei» ja «lõpeta».

Intsident leidis aset 2009. aastal Las Vegases, samal aastal, kui Ronaldo rekordilise üleminekusumma eest Manchester Unitedist Madridi Reali siirdus. Ja nüüd on praegu Juventuses palliv Ronaldo tunnistanud endise modelli sõnu oma juristidele.

Ameeriklanna Kathryn Mayora väidab, et kohtus Ronaldoga 2009. aastal Las Vegases. Lõbus koosviibimine sai naise jaoks kohutava lõpu, kui mees teda anaalselt vägistas. Tänaseks 34-aastane Kathryn avaldab, et Cristiano olevat temalt peale õudset akti küsinud, kas tal on valus ning öelnud: «Ma olen hea mees, kui see üks protsent välja arvata».

Kathryn väidab, et mees maksis talle koletust ööst vaikimise eest 375 000 dollarit. Esimest korda jõudsid naise süüdistused avalikkuse ette pooleteist aasta eest, kui Der Spiegel kirjutas juhtunust, toetudes FootBall Leaksi kaudu lekkinud infole. 

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: MARCO BERTORELLO / AFP / Scanpix

Cristiano Ronaldo on esitatud süüdistused ümber lükanud, kinnitades, et vahekord toimus vastastikusel kokkuleppel. Juhtunu kohta koostatud dokumendis kirjeldab Ronaldo juhtunut ka oma sõnadega üpris vägivaldselt. Väidetavalt kinnitab ta, et naine keeldus vahekorrast korduvalt ning palus lõpetada. 

Kuigi Ronaldo maksis naisele vaikimise eest suure summa raha, siis nüüd püüavad Mayorga juristid seda ümber lükata, et naine saaks vabalt rääkida, kirjutas The Sun.

Juristide esitatud kohtudokumentides on kirjas: «Cristiano Ronaldo tõmbas kaebealuse magamistuppa ning siis voodisse ja püüdis temaga seksida.»

Järgnevalt oli kirjas, et kaebealune püüdis end kinni katta ja karjus: «Ei, ei, ei!»

«Kui Cristiano Ronaldo oli seksuaalrünnaku lõpetanud, lasi ta naisel magamistoast lahkuda, palus vabandust ning ütles, et on tavaliselt džentelmen.»

Rünnaku ajal oli Ronaldo 24-aastane ning viibis koos kahe sugulasega Las Vegases puhkusel.

Ronaldo ja Kathryn Mayorga
Ronaldo ja Kathryn Mayorga Foto: Unitv10.com

25-aastane modellihakatis töötas tol hetkel Palms Casino Resortis asuvas ööklubis Rain. Nad kohtusid VIPi-alal. Piltidelt on näha, kuidas paarike rääkis natuke aega ja siis kutsus Ronaldi naise endaga kaasa oma sviiti numbriga 57 306. Luksusliku sviidi rõdul oli mullivann. Mayorga ütles, et ta ei tahtnud mullivanni minna, kuna ei soovinud kleiti märjaks teha. Ronaldo pakkus talle asendusriideid ja saatis naise vannituppa riideid vahetama. Selle järel olevat Ronaldo vannituppa sisse astunud, end naisele paljastanud ja palunud tal endale suuseksi teha. 

Mayorga sõnas Saksa väljaandele Der Spiegel: «See tüüp, kes on nii kuulus ja seksikas ... ei ole midagi muud kui luuser ja veidrik.»

Naine lisas, et ta keeldus temaga seksimast, kuid suudles teda, kui mees lubas ta lahti lasta. «Ta hakkas mulle siis väga jõuliselt külge lööma,» kirjeldas Mayorga. «Ja siis ta hakkas mind käperdama ja katsuma. Ma lükkasin ta eemale ja ütlesin «ei».» 

Mayorga sõnas, et natuke aega hiljem tõmbas Ronaldo ta aga magamistuppa ja vägistas, kuigi ta karjus korduvalt «ei».

«Pärast rünnakut ei lasknud ta mul lahkuda. Ja ta kutsus mind oma kallikeseks. Ta vaatas mind süüdlasliku pilguga, just nagu tal oleks kahju. Ma ei ole kindel, aga ta ütles mulle vist pärast, et tal on kahju ja küsis, kas mul on kuskilt valus.»

Naine rääkis, et ta küsis Ronaldolt, kas tal on aids. Jalgpallur vastas eitavalt ja ütles, et ta on professionaalne jalgpallur ning teda kontrollitakse iga kolme kuu tagant. Ta ei saaks haigusega mängida.

Mayorga läks järgmisel päeval politseisse ja lasi end haiglas üle vaadata. Tõendid väidetavast vägistamisest dokumenteeriti ja pildistati. Mayorga palkas 2010. aastal juristi ja saavutas kohtuväliselt 375 000 dollarit valuraha.

Kathryn Mayorga
Kathryn Mayorga Foto: Click.ro

Nüüd on teema uuesti aktuaalne ja Ronaldole on esitatud kaebus kriminaalses vandenõus. Kui jalgpallur jääb süüdi, siis võib nõue ulatuda miljonite dollarite suuruseks.

Vastavalt endistele Nevada osariigi seadustele oli vägistamise aegumistähtaeg neli aastat. Selle aasta mais aga muudeti see 20 aasta peale. Ronaldo juhtum langeb vanade seaduste alla ja teda vägistamises kriminaalkorras enam karistada ei saa.

Kathryn Mayorga advokaat Leslie Stovall sõnas, et selle kohtuasja eesmärk on panna Ronaldo oma tegude eest vastutama ja et ta maksaks kannatuste eest, mis ta tema kliendile põhjustas.

Saksa väljaanne Der Spiegel kirjutas isegi, et raha kanti naise arvele firma kontolt, mis oli registreeritud maksuparadiisina tuntud Briti Neitsisaartele. Ronaldo olevat seal hoidnud oma reklaamitulu ja sponsorrahasid. 

Mayorga, kes natuke aega tagasi lahkus õpetaja ametikohalt, on tabamatu. Tema advokaat tegeleb juhtumiga edasi.

33-aastane Cristiano Ronaldo on valitud viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks. Ta on Portugali kõigi aegade kõige suurem väravalööja. Tema iga-aastane teenistus on spordimaailmas üks suurimaid, ulatudes 30 miljoni euroni aastas. Tema vara väärtust loetakse umbes 400 miljoni euro suuruseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles