Šokeeriv! Õudusfilmide paroodiast tuntud Anna Faris nägi uskumatult nälginud välja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Faris (kostüüm: Naeem Khan)
Anna Faris (kostüüm: Naeem Khan) Foto: SCANPIX

Õudusfilmide paroodiast «Scary Movie» tuntud USA näitlejanna Anna Faris on uskumatult kõhnaks jäänud. Naise enesenäljutamine tekitas ka fännides pahameelt.

Anna Faris postitas sotsiaalmeediasse pildi, mis tema arvates oli süütuke, kuid inimesed hakkasid teda kohe tema kaalu pärast ründama, vahendas TMZ. Asi läks nii tõsiseks, et Faris otsustas pildi kiiresti maha võtta.

Anna kirjutas pildi juurde: «Olin enne saadet väga närvis. Tore, et Michael Sherman selle pildi peale sai. Lisaks, ma otsustasin lõpuks ka püksid jalga panna.» Michael Sherman on tema podcasti partner.

Anna Farise pilt tekitas sotsiaalmeedias paraja paanika
Anna Farise pilt tekitas sotsiaalmeedias paraja paanika Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Inimesed kirjutasid sotsiaalmeedias: «Sa näed nii ebatervislik välja, söö.» Teine lisas: «See on häiriv!» Järgmine lisas: «Ma arvan, et see pilt on appikarje, ma loodan, et sa saad soovitud abi.» 

Kuid loomulikult on ka inimesi, kes teda toetavad. «Sa oled igas suuruses ilus. Me muretseme sinu tervise pärast. Kui sa oled terve ja õnnelik, siis see on kõige tähtsam! Ole sama lahe edasi!»

Anna Faris kustutas pildi 15 minutit pärast postitamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles