PILK PEALE! MyHits Awardsi žürii esimees Mart Normet avaldas esimesed kategooriad ja salapärased žüriiliikmed!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusika ja auhinnagaala MyHits Awards toimub juba 3. novembril Saku Suurhallis. «Hommik!» saates käis külas MyHits Awardsi žürii esimees Mart Normet, kes hõikas välja pooled kategooriad ja ka selle, kellest koosneb salapärane žürii. 

MyHits Awardsi auhinnagaala esimesed kategooriad on: 

«YouTuber of the Year»

«Influencer of the Year»

«Music Video of the Year»

«Hit of the Year»

«Breaktrough of the Year»

Samuti avaldas Normet, et žüriisse kuuluvad Stig Rästa, Metsakutsu, Liisa Ennuste ja Laura-Liisa Leosk. 

MyHits Awards 2018
MyHits Awards 2018 Foto: logo

Värvikireval MyHits Awardsil astub üles terve rida ülipopulaarseid artiste, kelle esinemisest ei tasu ilma jääda. Laval on näiteks: Getter Jaani, NÖEP, Púr Múdd, Jüri Poostmann ja Elina Born, Wateva ja Emili J, Metsakutsu, Maian, Winny Puhh, Lepatriinu, Uudo Sepp, Põhja Tallinn ja Koit Toome, Sigma ja Alma! 

Elina Born ja MyHitsi Lendahv. 
Elina Born ja MyHitsi Lendahv. Foto: promo

Ja veel... Täna õhtul teeb «Reporter» teatavaks veel ühe salapärase artisti, kes samuti suurgalal üles astub! Kes see olla võiks, selgub juba täna õhtul!

Ent siin salapära veel ei lõppe! Suurejoonelist showprogrammi juhib MyHits hommikuprogrammi saatejuht Indrek Vaheoja ja salapärane +1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles