Ja nii hakkabki olema: Kanal 2 neljapäevad on tänasest naljapäevad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt ja Priit Pius.
Märt ja Priit Pius. Foto: Kanal 2/ «Alo»

Alates tänasest hakkab Kanal 2 ekraanil igal neljapäeval rohkelt nalja saama. Alustavad Tõnis Niinemetsa komöödiasari «Alo» ja päevakajaline satiirisaade «Su nädal kõlab tuttavalt», õhtu lõpetavad aga komöödiafilmide teleesilinastused.

Kell 21:00 teeb Kanal 2 otsa lahti komöödiasarjaga «Alo», milles Eesti populaarseim koomik Tõnis Niinemets kehastab nimitegelast, autosalongis töötavat müügimeest. «Alo» on absurdne, eluline, valus, naljakas ja sageli üle võlli komöödia, kus lihtsalt kogu aeg juhtub midagi. Sari puudutab vaataja aju ja naerusensoreid viisil ja tihedusel, mis erineb tänastest tempodest ekraanil. Peale Tõnis Niinemetsa löövad kaasa ka Märt ja Priit Pius, Priit Võigemast, Uku Uusberg, Linda Kolde, Reimo Sagor, Külliki Saldre jpt.

Kell 21.30 jätkub meeleolukas naljaneljapäev päevakajalise satiirisaatega «Su nädal kõlab tuttavalt». Lustakas erisaates võetakse kokku viimase aja tähtsamad teemad ja needki asjad, millest võiks ja tulekus avalikkuses rohkem rääkida. Julget huumorisaadet, kust ei puudu ka pöörased muusikavideod, leidlikud paroodiad ja teravad sõnavõtud, veab Katariina Tamm ja salapärane meessaatejuht, kes selgub alles täna õhtul.

Kell 22:30 tele-esilinastub hoogne komöödiafilm «Öised sekeldused». Töönarkomaanist isa (J. K. Simmons) soovib Los Angeleses viibides külastada oma tütart (Analeigh Tipton). Kui selgub, et tüdruk on teadmata kadunud, on kuri paps sunnitud võtma appi oma silmatera hädavaresest endise elukaaslase ja ühe tormilise öö jooksul linna pea peale pöörama.

Naljaneljapäev saab hoo sisse Kanal 2s täna õhtul kell 21.00!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles