Selgeltnägijad paljastavad Merle Palmiste kiivalt varjatud isiklikud saladused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Palmiste, 2012.
Merle Palmiste, 2012. Foto: RAIGO PAJULA / PM/SCANPIX BALTICS

«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» neljandas osas asuvad osalejad lahendama judinaid tekitavaid juhtumeid. Lisaks seisavad selgeltnägijad silmitsi tuntud Eesti näitlejanna Merle Palmistega, kelle kohta paljastub palju seni teadmatut. 

Eriliste võimetega selgeltnägijaid on alles jäänud vaid kaksteist. Nende seas Ukraina selgeltnägija Žanna, ingliterapeut Terje, Tiibeti helikausi spetsialist Marju, nõid-šamaan Heli Ayera, ravitseja Rutt, Wicca nõid Renata, reikimeister Toomas, kristallispets Taavi, šamaan Evald, hing Fekeli, Vatsla vanapagan Heino Mart ja tajuja Reili. Lahendamisele läheb mitu põnevat ülesannet. 

Theresa Mari elab majas, mida ta peab neetuks. Ta tunneb, et see vana maja on süüdi naabrite vahelistes lõpututes tülides. Kui ta pöördub selgeltnägijate poole, ei oska ta ka kõige pöörastemaski unenägudes ette näha, millega nõidade külaskäik lõppeb. Pika päeva tulemusena saavad tänu selgeltnägijatele päris mitmed küsimused lahenduse.

Teiseks ülesandeks on selgeltnägijatel vaja kinniste silmadega «näha», kes istub nende ees toolil. Seekordseks kuulsuseks on Eesti armastatud näitleja Merle Palmiste, kes ise on samuti tajunud nii mõndagi maagilist ja müstilist, on asunud saate katsejäneseks. Selgeltnägijad kasutavad oma võimeid, et avaldada näitleja kohta palju isiklikku. Põnevat sooritust jälgib ja kommenteerib kõrvaltoast Merle stilistist sõbranna Merit Boeijkens.

"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" 4. saade
"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" 4. saade Foto: TV3/Promofoto

«Eesti seleltnägijate tuleproov» jõuab ekraanile juba kell 20.00, kanaliks TV3!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles