Kirjanik Jesper Parve: tülitseda mulle väga meeldib, sest pärast saab alati hästi head seksi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kirjanik Jesper Parve, kes oma avameelsete ja otsekoheste kirjutistega mõnes mõttes justkui Eesti meeste eestkõnelejaks on saanud, avaldas uue raamatu. Meheks olemisest ja uuest raamatust vestlemiseks leidis Jesper aega hommikuste iluprotseduuride käigus.

Jesper Parve ei taha enda sõnutsi olla ilus mees, vaid pigem mehelik. Habeme- ja juuksehooldus lisaks lõhnastamisele ja hammaste pesemisele on tema jaoks piisavad ilurituaalid, et just selline olla. 

Seda, mis Eesti mehe südant vaevab, ei oskagi Jesper päris täpselt öelda. «Olemine võiks olla natuke rõõmsam, sest tegelikult on elu äge!» Pärast kohtumist Lõuna-Eesti nõiaga, võttis mees selle endale motoks. «Kui ma ei saa iga päev öelda, et elu on äge, siis peab midagi parandama. Kui kuskil on viga ja ma saan selle probleemi lahendada, siis mehena tunnen ma ennast super hästi.»

 «Kõige raskem, kõige mõtlemapanevam olukord on tegelikult valgel hetero mehel,» arvab Jesper, kuid avaldab lootust, et ka selles osas on kõik paranemise poole teel. «Me too» liikumist ei pea mees enda lahinguks ning püüab enda oskustega panustada teistesse valdkondadesse. «Naisi peab hoidma, naisi peab armastama, naisi peab kaitsma kui nad seda tahavad, kui neil seda vaja ei ole ja nad ise saavad hakkama, on ka see super äge. Mulle väga meeldivad iseseisvad, mestsikud ja ürgsed naised.»

Uues raamatus mõtiskleb Jesper meeste erinevate rollide üle elus. «Mees ei tohiks saada isaks, ega tõsist paarisuhte kogemust enne kui tal oma asjad korras pole,» arvab ta. Oma uues raamatus räägibki ta kõigest sellest, mis hakkab saama siis kui asjad mehe elus korda saavad. 

Kirjanik Jesper Parvel ei ole keeruline kirja panna kõike seda, mis võiks olla ja tegema peaks, kuid kas päris elus on mees nii ideaalne ja mõistlik? Kas Jesper ongi ideaalne isa ja suurepärane kaaslane oma südamedaamile Marile, kellega mitte kunagi ei tülitse? «Mulle väga meeldib tülitseda! Sest kui tüli läbi on ja ära lepime, saab alati hästi head seksi!» muigab ta. «Teoreetik olen kõva ja rääkida mulle väga meeldib. Kuid minu kirja pandud lood ongi sellised, mida ei tohi päris üks-ühele võtta. Pigem sellised vanaema muinasjutud, kus loo taga on hoopis midagi muud.» lisab ta. 

Vaata videost, mida arvab Jesper meheks olemisest, naisi sõimavatest ja ahistavatest meestest ja mida oodata uuest raamatust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles