Noortebänd 2018 viib sügisesse Pärnusse suviselt särtsakat noort energiat

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2018 poolfinalist: Steven Ilves
Noortebänd 2018 poolfinalist: Steven Ilves Foto: Alina Birjuk

4. kuni 6. oktoobrini toimuvad kolmes Eesti linnas Tartus (Genialistide Klubi), Pärnus (Kultuuriklubi Tempel) ja Tallinnas (Von Krahl) Noortebänd 2018 poolfinaalid, kus selgitatakse välja neli finalisti. Viies finalist selgub publikuhääletuse tulemusel.

18. korda toimuv Noortebänd on jõudnud poole peale ning aeg on välja selgitada tänavused finalistid, kes astuvad üles juba 9. Novembril Rock Cafés.

«Usun, et tänavused poolfinaalid saavad olema huvitavad. Eks on välja kujunenud või lihtsalt endale silma jäänud osad nimed, aga samas on väga raske öelda, kes täpselt finaali pääsevad. Õnneks viienda finalisti valmisel saab oma sõna sekka öelda ka rahvas,» möönab Noortebänd 2018 peakorraldaja Märt Truman.

Esimesest poolfinaalist pääses edasi Duo Ruut.

Teises poolfinaalis esinevad:

Wicked Buzz

Wicked Buzz on neljast Pärnu noormehest koosnev rokkmuusikat viljelev kollektiiv. Bändi teevad poisid eelkõige enda nii-öelda välja elamiseks - oma loominguga soovivad nad oma tundeid ja emotsioone kuulajatega jagada. Bändiliikmed otsustasid Noortebändi konkursil osaleda, kui nägid enda lemmikuid konkursil võistlemas ning taipasid, et see on ülilahe üritus!

Rohkem infot SIIN ja kuula SIIN

Noortebänd 2018 poolfinalist: Wicked Buzz
Noortebänd 2018 poolfinalist: Wicked Buzz Foto: Alina Birjuk

Steven Ilves

16-aastane Steven Ilves teadis juba väikse poisina et just muusika on see valdkond, millega ta soovib lähemalt tuttavaks saada. Tema unistuseks on esineda ruumis, kus publik on kohale tulnud vaid tema pärast ning laulab tema loomingut kaasa. Väga oluliseks peab Steven enesekindlust, sest tema arvates on see peamine omadus, mis aitab elus läbi lüüa.

Noortebänd 2018 poolfinalist: Steven Ilves
Noortebänd 2018 poolfinalist: Steven Ilves Foto: Alina Birjuk

Maria Tähe

17-aastane Maria Tähe on muusika keskel üles kasvanud ning tema suureks eeskujuks on trompetimängijast isa. Muusikat tehes ei ole Maria ajendiks olnud kunagi teistele meeldimine. Neiu leiab, et üksikartistina on muusikat oluliselt lihtsam teha, kuna sõltub vaid iseendast.

Kuula SIIN

Noortebänd 2018 poolfinalist: Maria Tähe.
Noortebänd 2018 poolfinalist: Maria Tähe. Foto: Alina Birjuk

Howling Sky

Howling Sky on aastal 2014 tegevust alustanud kuuest parimast sõbrast koosnev bänd. Bändiliikmed saavad tihedalt kokku, et kirjutada uut loomingut ning juba on välja antud ka album. Noortebändi võtsid Pärnu poisid sihiks eelkõige seetõttu, et konkursil osalemine garanteerib laiema publiku.

Rohkem infot SIIN ja kuula SIIN

Noortebänd 2018 poolfinalist: Howling Sky
Noortebänd 2018 poolfinalist: Howling Sky Foto: Alina Birjuk

Muster

Muster on neljast hakkajast noormehest koosnev kollektiiv, mis jõudis Noortebändi poolfinalistide sekka Raplas toimuvalt muusikakonkurssilt Vesiroosivisioon. Poiste jaoks on bändi tegemise mõte see, et nad saaksid anda palju elavaid kontserte ja jagada publikule emotsioone. Kuna muusika on nende jaoks prioriteet, siis leiavad nad selle jaoks alati aega.

Noortebänd 2018 poolfinalist: Muster.
Noortebänd 2018 poolfinalist: Muster. Foto: Alina Birjuk
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles