Jaanuari Playboy kaanestaar on Tõehetke-Lilit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2009. aasta esimene Playboy kaanestaar on Lilit Kaaret
2009. aasta esimene Playboy kaanestaar on Lilit Kaaret Foto: Kaupo Kikkas / Playboy Eesti

Täna Tallinnas ja laupäeval üle Eesti müügile jõudva uue aasta esimese Playboy kaant kaunistab «Tõehetke» staar Lilit Kaaret.

Lilit sai mõni aeg tagasi üle Eesti kuulsaks saate «Tõehetk» osalise skandaalse abikaasana. Kuid vaevalt üllatas üleöökuulsus Lilitit ennast, kel paari suve jooksul kogunenud hulk tiitleid kõikvõimalikelt konkurssidelt, kus ta kaasa löönud.

Liliti seksikas pildiseeria on täispikalt nauditav ka Playboy veebiküljel www.playboy.ee.

Lisaks paljastavale fotoseeriale tunnistab Lilit Playboyle, millest ta praegu enim puudust tunneb, milline mees võiks talle naiselikku õnne pakkuda ja mille poolest ta Liis Lassi kadestab.

Pika usutluse annab Playboyle üks Eesti armastatumaid näitlejaid Jan Uuspõld. Jan tunnistab, et unistab uuest algusest, kui elu saaks alustada puhta lehena. Ta räägib, milline on tema arvates tõeline mees ja miks ta maale elama kolis.

Tänavu ei vali Playboy mitte üksnes kuu kaunitare, vaid lausa aasta kaunitari. Seni avaldatud Eesti fotosarjade kangelannade seas saavad ajakirja lugejad oma lemmiku valida Playboy veebiküljel, kuid kõiki võluvaid kandidaate esitleme ka ajakirja lehekülgedel.

Argentina kuulsaima jalgpalluri Diego Maradona (kellest nüüd on saanud rahvuskoondise peatreener) fänniarmee on tõeline usuvool, mis liidab kümneid tuhandeid jüngreid. Kõiki neid ühendab hull kirg oma iidoli järele.

Rubriigis 20 küsimust vastab Playboy küsimustele Anu Saagim. Saame teada, kui tihti kannab igihaljas bravuuritar aluspesu ja mida võiks kapo kaamerad salvestada tema magamistoas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles