«Kuldvillak» tähistab täna Kanal 2 juubelit!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reporter Eda-Liis Kann, saatejuht Robert Rool ja näitleja Lauri Pedaja ja saatejuht Teet Margna.
Reporter Eda-Liis Kann, saatejuht Robert Rool ja näitleja Lauri Pedaja ja saatejuht Teet Margna. Foto: Kanal 2 / «Kuldvillak»

Täna kell 19.55 osalevad mälumängusaates «Kuldvillak» vaid Kanal 2ga seotud eetrinäod. Saates panevad oma teadmised proovile reporter Eda-Liis Kann, saatejuht Robert Rool ja näitleja Lauri Pedaja.

Täna jõuab eetrisse «Kuldvillaku» uue hooaja järjekordne erisaade, mis seekord on pühendatud 1. oktoobril oma 25. juubelit tähistanud Kanal 2le. Maailma populaarseima telemängu «Kuldvillaku» tänased küsimused on kõik seotud Kanal 2ga.

See saade läks esimesena Kanal 2 eetrisse. Tema on teadussaate «Galileo» saatejuht. Just tema pärjati tänavu aasta meessaatejuhi tiitliga. Sellistele vastustele peavadki tänased osalejad küsimused leidma.

Oma teadmisi Eesti vanima eratelekanali Kanal 2 kohta testivad reporter Eda-Liis Kann, saatejuht Robert Rool ja näitleja Lauri Pedaja.

«Kuldvillak» alustab Kanal 2s täna kell 19.55, kohe pärast «Reporterit». Meeleolukas teleõhtu jätkub kell 20.30 värvika reportaažisaatega «Roaldi nädal: Tagasi Eestis» ja kell 21.30 lustaka telesõuga «Nädalalõpp Kanal 2ga».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles