Tuntud ettevõtjad Karoli Hindriks ja Allan Martinson lahutavad abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starship Technologies ärijuht Allan Martinson ja Karoli Hindriks.
Starship Technologies ärijuht Allan Martinson ja Karoli Hindriks. Foto: Erlend Staub / Erlend Staub/Scanpix Baltics

Ettevõtjatest abielupaar Karoli Hindriks ja Allan Martinson andsid sotsiaalmeedia vahendusel teada, et lahutavad abielu. 

Paar sõlmis abieluliidu 2012. aastal. 2013. aasta jaanuaril sündis perre pisitütar Maya. Mõlemad vanemad teatavad oma postitustes, et lahkuminek toimub rahumeelselt ning ka edaspidi jätkatakse üheskoos Maya kasvatamist ning vanemateks olemist. 

Avaldatud teates seisab, et omalt poolt püüti teha kõik, et kaotsi läinut taas leida ning otsus lahutusest ei sündinud kergekäeliselt. Lisaks kutsuvad nad üles ka värskeid paare üksteise jaoks rohkem aega leidma, et teineteist paremini tundma õppida. 

Karoli Hindriks on Eesti leiutaja ja ettevõtja. Ta on registreerinud kaks oma leiutist kasuliku mudelina. Veel on ta olnud linnavolikogu liige ning esimese eestlasena valitud NASA Singularity Universitysse. 2016. aastal investeerisid USA ja Briti tippinvestoid naise asutatud tehnoloogiavaldkonna tööportaali Jobbatical 2 miljonit USA dollarit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles