Vaata, mis jäi silma Tartut külastanud maailmakuulsale koomikule (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jimmy Carr.
Jimmy Carr. Foto: James Moy / James Moy Photography/Scanpix

Eile ja täna Eestis üleastuv Briti koomik Jimmy Carr leidis aega, et ka Tartut külastada. Muu hulgas jäi talle silma Tartu kesklinnas asuv «Isa ja poja» kuju, mis oli tema jaoks «muret tekitav».

«Ma olen Tartus Eestis. Ma kirjeldaks nende avalikku kunsti kui ... muret tekitavat.»

«Isa ja poeg» on Eesti skulptori Ülo Õuna skulptuur. Teos sümboliseerib eri põlvkondade suhet, kus lapsed üha vanematest üle kasvavad.

Jimmy Carr esines eile Tartus, Vanemuise kontsertimajas, ning täna saab terava keelaga koomikut näha Tallinnas, Alexela kontsertimajas.

Jimmy Carr.
Jimmy Carr. Foto: Promopilt

Mees, kes on oma elu pühendanud täiuslike naljade tegemisele, on jätnud maha endast raja, mis koosneb vaid naerust. Jimmy Carr toob uuel tuuril välja kõik, mille üle meile meeldib naerda ning pöörab kõik üheks uskumatult võrratuks meelelahutusõhtuks.

Jimmy Carr on stand-up skenes olnud juba aastakümme ja pool veel peale. Selle aja jooksul on ta välja müünud 9 tuuri, esitades pea 2000 showd üle kahele miljonile inimesel neljal erineval mandril. Ta on võitnud «Parima Stand-Up Tuuri» auhinna võistlusel British Comedy Award ning ta on nomineeritud Perrier Award’le.

Nüüd on see suur kogemustepagas hästi kasutusele võetud – laval näeb Jimmy Carri kõiki parimaid materjale tema erakordsest karjäärist ühes shows koos.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles