Keset ränka katsumust naist kosinud ultratriatleet Rait Ratasepp avaldas, kuhu ta kihlasõrmuse peitis

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ultratriatleet Rait Ratasepp kosis keset võistlust kauase elukaaslase Virge.
Ultratriatleet Rait Ratasepp kosis keset võistlust kauase elukaaslase Virge. Foto: Facebook / Rait Ratasepp

Ultratriatleet Rait Ratasepp, kel parajasti käsil Fuerteventural 20-kordne ultratriatloni, kosis võistlusega poole peal olles oma elukaaslast. Ilusast hetkest rääkis Ratasepp pikemalt «Vikerhommikus». 

Saatejuht Taavi Libe uuris ultratriatleedi käest, kuidas võistluse ajal tehtud abieluettepanek aset leidis ning kas plaan oligi algusest peale kosida just siis, kui võistlusega ollakse täpselt poole peal?

«Jah, see oli plaan. Jätsingi just poole peale, sest kuni pooleni oli mul kõik endal ka teada-tuntud,» rääkis Ratasepp «Vikerhommikus». Lisades, et sealt edasi oligi hea minna, kui elukaaslasele abieluettepanek tehtud.

Ratasepp rääkis ka, et enne tähtsa küsimuse esitamist pulss kõrgemaks ei kiskunud ning samuti ei tundnud ta mingisugust ärevust. Küll aga tunnistas ta, et kogu asja korraldamine nii, et naine midagi ei aimaks, oli paras ettevõtmine. 

«Kogu selle võistluse ajal pidin ma seda ise korraldama, eks see natuke võttis tegemist, aga tasus end ära,» kinnitas ta.

Abieluettepanek toimus kohe pärast seda, kui Ratasepp oli finišijoone ületanud. Mees lasi sõrmuse panna enda soolakapslisse, kus ta muidu tablette hoiab. «Ta ei osanud seda oodata,» rõõmustas sportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles