Vutistaar Cristiano Ronaldo seis läheb aina täbaramaks: veel kolm naist süüdistavad teda vägivallatsemises (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: MARCO BERTORELLO / AFP / Scanpix

Ameeriklanna Kathryn Mayorga advokaatide sõnul uurivad nad veel kolme naise süüdistusi vutitäht Cristiano Ronaldo vastu, vahendab The Sun.

Ühe naisterahva väitel vägistas Cristiano Ronaldo ta peale 2009. aastal toimunud pidu.

Teise süüdistatava väitel «tegi Ronaldo talle haiget» ning kolmanda sõnul olevat ta Ronaldoga samuti vaikimislepingu sõlminud, just nagu seda tegi modell Kathryn Mayorga 2009. aastal.

Ameeriklanna Kathryn Mayorgat esindav advokaat Leslie Stovall sõnas väljaandele The Sun, et kontrollib alles, kas kõnealuseid väited võivad olla tõesed.

Samuti pole selge, kas teine ja kolmas naine süüdistavad vutiässa samuti seksuaalses kuritarvitamises. Ameeriklanna Kathryn Mayorga süüdistusi 33-aastane Ronaldo eitab.

Mayorga ja Ronaldo vaheline intsident leidis väidetavalt aset 2009. aastal Las Vegases, samal aastal, kui Ronaldo rekordilise üleminekusumma eest Manchester Unitedist Madridi Reali siirdus. 

Ronaldo ja Kathryn Mayorga
Ronaldo ja Kathryn Mayorga Foto: Unitv10.com

Lõbus koosviibimine sai naise jaoks kohutava lõpu, kui mees teda anaalselt vägistas. Tänaseks 34-aastane Kathryn avaldab, et Cristiano olevat temalt peale õudsat akti küsinud, kas tal on valus ning öelnud: «Ma olen hea mees, kui see üks protsent välja arvata».

Kathryn väidab, et mees maksis talle koletust ööst vaikimiseks 375 000 dollarit. Esmakordselt jõudsid naise süüdistused avalikkuse ette pooleteist aasta eest, kui Der Spiegel kirjutas juhtunust toetudes FootBall Leaksi kaudu lekkinud infole. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles