Vägistamisskandaali sattunud vutiäss Ronaldo sai supertuge emalt ja õelt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema Dolores Aveiro õnnitleb poega UEFA Meistrite Liiga finaalis. Kõrval seisab Ronaldo tüdruksõber Georgina Rodriguez.
Ema Dolores Aveiro õnnitleb poega UEFA Meistrite Liiga finaalis. Kõrval seisab Ronaldo tüdruksõber Georgina Rodriguez. Foto: Phil Noble / REUTERS

Vägistamises süüdistatud Cristiano Ronaldo pere on lõpuks murdnud vaikuse. Vutistaari ema ja õde postitasid sotsiaalmeediasse pildi, kus Ronaldot on kujutatud Supermanina.

Ema Dolores ja õde Katia Aveiro panid sel esmaspäeval sotsiaalmeediasse ühesugused pildid, kujutades vägistamisskandaali sattunud Ronaldot Supermanina, vahendab The Sun. Postituse all paluvad pereliikmed fännidel pilti jagada, et võidelda Ronaldo, Portugali ja õigluse eest.

Üleskutset saatsid portugalikeelsed teemaviited «Ronaldo, me toetame Sind lõpuni» ja «Õiglus Ronaldo eest».

Juventuse staarmängija fännid võtsid pere palveid kuulda, toetades Ronaldot heade soovidega. «Mina toetan Cristianot. See tundub nagu lõks, see pole loogiline,» kommenteeris üks fänn süüdistusi. «Üheskoos oleme võidukad!» lisas teine.

Katia Instagrami postitatud pilt kogus esimese tunni jooksul 15 000 meeldimist.

Maailma ühe parema jalgpalluri ümber puhkes skandaal septembri lõpus, kui Saksa väljaanne Der Spiegel avaldas ameeriklanna Kathryn Mayorga süüdistused. Naine väitis, et Ronaldo vägistas ta 2009. aastal ning maksis vaikimise eest suure hüvitise.

Skandaal aina paisub, sest sel nädalal ilmus ränkade süüdistustega lagedale veel kolm naist. Neist ühe väitel Ronaldo vägistas teda, kuid teiste puhul pole selge, kas ka nemad süüdistavad vutiässa seksuaalses kuritarvitamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles