SUUR ÜLEVAADE: meenutame Playboy Eesti kaanestaare ja vaatame, mis neist tänaseks päevaks saanud on!

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõledate ja vihmaste ilmade ajal tuleb meel rõõmus hoida. Seetõttu avaldame nostalgiahõngulise galerii Playboy Eesti kaunitest kaanestaaridest ning vaatame, mis neist tänaseks päevaks saanud on.

Eesti ajakirjandusmaastik muutus igaveseks, kui 2007. aastal ilmus Playboy Eesti esimene number - nelja tegevusaasta jooksul kaunistasid seda mitmed kohalikud kuulsused, kusjuures üks paljam kui teine.

Playboy Eesti väljaande esimene number ilmus oktoobris 2007 ning kõige esimeseks kaanestaariks oli Beatrice.

Beatrice 2018. aastal (foto: Madis Sinivee) ja Beatrice Playboy esikaanel 2007. aastal (foto: Playboy promo).
Beatrice 2018. aastal (foto: Madis Sinivee) ja Beatrice Playboy esikaanel 2007. aastal (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

«Vastne tantsutäht Beatrice võtab kleidi seljast,» kirjutati toona paljulubavalt ajakirja kaanel. Tõepoolest, 2007. aastal osales Beatrice Kanal 2 menusaates «Tantsud tähtedega», kus tema partneriks oli Eduard Korotin. Küll aga jäi Beatrice'i tantsutähe karjäär lühikeseks, sest saates parimate hulka ei jõutud.

Tänasel päeval on Beatrice omanimelise modelliagentuuri omanik ning nAnO kodurestorani ja champagne lounge'i Mull perenaine.

2007. aasta novembris kaunistas Playboy kaant Lea Liitmaa, kes tituleeriti toona ajakirja poolt «kitarriga Eevaks». 

Lea Dali Lion 2017. aastal (foto: Jaanus Lensment) ja Lea Liitma 2007. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo).
Lea Dali Lion 2017. aastal (foto: Jaanus Lensment) ja Lea Liitma 2007. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Liitmaa kadus 2013. aastal avalikkuse eest. 2014. aastal rääkis ta «Pealtnägijas» oma haigusest. Samuti avalikustas ta, et tal olid juba lapsepõlvest saati selgeltnägijavõimed ning et ta teadis juba väikese tüdrukuna rinnavähi saabumist ette.

Lea Liitmaa muutis nii oma nime kui välimust drastiliselt: Lea Liitmaast sai Lea Dali Lion ning pikkade, ronkmustade juuste asemel särab ta nüüd palju lühemate ning heledamate juustega.

2015. aastal avaldas ta raamatu «Joonista valgus», milles Lea kirjeldab detailselt keemiaraviga seotud vaevustest ja samal ajal toimuvatest vaimsetest õppetundidest ning kogemustest nähtamatu maailmaga, mida ta nimetab pärismaailmaks.  Vaata selles rohkem SIIT!

2008. aasta veebruaris kaunistas Playboy kaant Marta Vaarik. «Ei varja midagi,» kirjutati toona kelmikalt ajakirja kaanel. 

Marta Vaarik presidendi vastuvõtul (foto: Madis Sinivee) 2018. aastal ja Vaaarik 2008. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo).
Marta Vaarik presidendi vastuvõtul (foto: Madis Sinivee) 2018. aastal ja Vaaarik 2008. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Marta, kes omal ajal unistas näitlejatööst, lõpetas 2015. aastal hoopis Eesti Kunstikadeemia bakalaureusekraadiga maali erialal ning õpib nüüd magistriõppes Eesti Kunstiakadeemias fotoosakonnas.

2015. aastal sündis Martal pisipoeg, kes sai nimeks Aadam. 

2008. aasta märtsikuul oli kaanestaariks Julia Valg. «Kuu kaunitar Julia trennisaalis,» lubati esikaanel. Samuti reklaamiti samal esikaanel suurelt fotosessiooni: seksikas sekretär Katrin teeb ületunde. 

2008. aasta maikuus oli Playboy kaanestaar Mai Leemet, kes nüüd kannab nime Mai Palling. «Superstaari-saatest oma bändi lauljaks,» reklaamiti toona näitsikut ajakirja kaanel. Tõepoolest, võib-olla paljud ei mäletagi, et Mai osales esimesel hooajal TV3 saatesarjas «Eesti otsib superstaari», kus ta finaali ei pääsenud.

Mai Palling 2017. aastal (foto: Dmitri Kotjuh) ja Mai 2008. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo).
Mai Palling 2017. aastal (foto: Dmitri Kotjuh) ja Mai 2008. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Ta on laulnud ka ansamblis Külalised, ent tänasel päeval toimetab ta hoopis teleajakirjanikuna.

7. juulil 2012. aastal abiellus ta poliitik Kalle Pallinguga ning nende perre sündis 2011. aasta 30. augustil poeg Paul.

2008. aasta juunis oli Playboy kaanestaariks seltskonnatäht Liis Lass. «Küünistega kiisu», kirjutati õrritavalt ajakirja kaanel. 

Liis Lass 2017. aastal (foto: Liis Lass/Instagram) ja Lass 2008. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo).
Liis Lass 2017. aastal (foto: Liis Lass/Instagram) ja Lass 2008. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

2005. aastal alustas ta ka Kanal 2 ilmatüdrukuna, kogudes nõnda rohkelt kuulsust. 2006. aastal valisid ajakirja FHM lugejad Liis Lassi «maailma seksikamaks naiseks». 

Liis Lassi sõnadele kirjutatud laul «God Inside Your Soul» osales konkursil Eurolaul 2008. Tema sõnadele tehtud lugu «Maagiline päev» Rolf Juniori (Roosalu) esituses pälvis 2010. aastal Eesti Eurovisiooni-konkursi finaalis kolmanda koha. Tema ja Elmar Liitmaa lugu «Üks teiseta» pälvis raadio Elmari aastahiti staatuse aastal 2009.

Mõnda aega figureeris Lass seltskonnaüritustel Elmar Liitmaa käevangus, ent 2009. aastal läks paarike lahku. Toona sahistati, et suhe lõppes miljonärivõsukese Oliver Reinsalu tõttu.

2009. aastal väisas Lass presidendi vastuvõttu Keskerakonna liikme Lauri Laasi käevangus.

Nüüd elab Lass juba pikemat aega Aasias ja tegeleb hoopis rahvusvahelisel investeerimisturul, resideerudes Singapuris. 

2008. aasta juulikuu kaanestaar oli Kristiina Štern. Just Štern on see, kes aitas aastatel 2001-2003 käivitada Res Publica erakonda Lääne-Virumaal.

Šterni paljastav fotoseeria mõjus naise kodulinnas Rakveres aga tõelise pommina. Ajakiri osutus sedavõrd menukaks, et on enamikes Rakvere kauplustes oli see täiesti läbi müüdud!

2008. aasta augustis kaunistas esikaant toonane ilmatüdruk Kairit Tuhkanen, keda tuntakse ka kui lauljatar Nikit.

Kairit Tuhkanen 2017. aastal (foto: Madis Sinivee) ja Kairit Tuhkanen 2008. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo).
Kairit Tuhkanen 2017. aastal (foto: Madis Sinivee) ja Kairit Tuhkanen 2008. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

2007. aasta suvel ilmus Niki lugu «Sa oled see kes jääb», millest sai üks aasta suuremaid kodumaiseid hitte. Innustatuna edust andis ta samal aastal välja oma teise kauamängiva «Äike päike» ning juba 2008. aasta veebruaris sündis uus lugu «Siis kui saabub päev», mis valmis koostöös ansambel Crampiga.

2008 nimetati Niki auhinnagalal Kuldne Plaat 2008 aasta naisartistiks ja «Äike päike» aasta albumiks.

Tuhkanen on aastate jooksul olnud nii telesaatejuht, ent näidelnud ka teleseriaalis «Kelgukoerad».

Kuigi Kairit on aastate jooksul avalikust elust tagasi tõmbunud, kirjutati veel 2017. aastal sellest, et kaunitar on endale uue silmarõõmu leidnud.

2008. aasta oktoobris oli kaanestaar Carola Madis. Ta on toimetanud nii Kanal 2 reporteri ja Raadio 2 saatejuhina, tekitanud furoori seltskonnaajakirjanduses ning väisanud rohkelt uhkeid pidusid. 

Carola Madis 2018. aastal (foto: Carola Madis/Instagram) ja Carola Madis 2008. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo).
Carola Madis 2018. aastal (foto: Carola Madis/Instagram) ja Carola Madis 2008. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Samuti on ta vastutanud ka mitmete muusikute loomingus sõnalise poole eest. Nii on läbi aegade kirjutanud Carola sõnu näiteks Janne Saarele, vennale Carl-Philip Madisele ja Karl Madisele. 

2011. aastal postitas ta Youtube'i kelmika video, milles ta õpetab «oreogasmi» tegemist. 2012. aastal ringles internetis temast ka poolalasti pilt. 

21-aastaselt läks ta USAsse, kust leidis endale kallima, maailmakuulsa bändi Black Eyed Peas klahvpillimängija Printz Boardi. Carola tutvustas teda 2011. aastal eestlastele, tekitades sellega rohkelt kõmu.

Paraku hakkasid aastad hiljem liikuma sahinad, et paarike on lahku läinud. 2016. aastal kolis Carola Madis tagasi Eestisse. 

2008. aasta novembris oli kaanetüdukuks Karina Nesterova, kes nimetati toona ajakirja poolt «kuu kaunitariks». Lisaks reklaamiti esilehel seksikat pildiseeriat: paljad naised omavahel.

2009. aasta septembris oli Playboy kaanetüdrukuks Marilin Kongo. «Eurolavalt sooloartistiks» kuulutati esikaanel.

Marilin Kongo 2017. aastal (foto: Mihkel Maripuu) ja Marilin Kongo 2009. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo).
Marilin Kongo 2017. aastal (foto: Mihkel Maripuu) ja Marilin Kongo 2009. aastal Playboy kaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kolaaž

Seda seetõttu, sest 2009. aastal esines ta ansambli Urban Symphony koosseisus taustalauljana Eurovisiooni lauluvõistlusel, esitades lugu «Rändajad». Ka oli ta taustalaulja ka 2011. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Getter Jaani esitatud laulus «Rockefeller Street» ning laulis tausta ka 2014. aastal Tanja euroloole «Amazing». Marilin Kongo on esinenud ka ansambliga Kongomania. 

2016. aastal sai ta esimest korda emaks, kui maikuus nägi ilmavalgust pisipoeg, kes sai nimeks Mathias. 2018. aasta märtsis sai perekond taas ühe pereliikme võrra rikkamaks, kui 22. märtsil sündis poisslaps, kes sai nimeks Jasper.

2009. aasta oktoobris olid kaanestaarideks Marika Varik ja Kadri Adamson, kes tituleeriti Playboy poolt «kättemaksu-ingliteks». 

Marika Vaarik 2018. aastal (foto: Mihkel Maripuu) ja Marika Varik 2009. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo).
Marika Vaarik 2018. aastal (foto: Mihkel Maripuu) ja Marika Varik 2009. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Marika Vaarik mängid uurija Frida Arrakut krimisarjas «Kättemaksukontor» üheksa hooaega ning lahkus sealt 2013. aastal. Sellegi poolest võib Vaarikut näha Frida rollis ka 2018. aastal. 

Lisaks erinevatele teleprojektidele töötas Vaarik alates 2009. aastast ka NO99 teatris, seda kuni teatri sulgemiseni 2018. aastal.

Kadri Adamson abiellus 2016. aastal näitleja Meelis Rämmeldiga ning kannab nüüd nime Kadri Rämmeld. 2017. aasta jaanuaris teatasid Rämmeldid, et ootavad oma esimest ühist last, kes sündis juunikuus.

Rämmeld on «Kättemaksukontoris» mänginud alates 2009. aastast ning teda võib Marion Pärna tegelaskujuna näha teleekraanidel ka praegu. Lisaks erinevatele teleprojektidele on Rämmeld alates 2014. aastast töötanud Pärnu Endla teatris.

2009. aasta aprilli kaanestaar oli ujuja Elina Partõka, kes tituleeriti esikaanel «Eesti rekordineiuks». Seda seetõttu, et 2008. aasta Pekingi olümpiamängudel püstitas Elina 200 meetri vabaujumises uueks Eesti rekordiks 2.00,64.

2009. aastal teatas Elina ka, et teeb tippspordiga lõpparve. Sportlasel polnud enam võimalik jätkata, sest sponsoreid nappis ning ujujana ei suutnud ta end elatada.

Kiire guugeldamine internetis annab mõista, et tänasel päeval on Elina avalikkuse eest tagasi tõmmanud ning töötab hoopis ettevõttes, mis tegeleb kalasaaduste tootmise ja müügiga, ostujuhina.

2010. aasta veebruaris kaunistas Playboy kaant Jaroslava Rjabokon, kelle kohta kirjutas ajakiri: lauldes tiigriaastasse - Jaroslava, Miau bändist.

Meeldetuletuseks: Miau oli Rakverest pärit tüdrukuteansambel, mille moodustasid Jaroslava Rjabokon, Natalja ja Zinaida Kalinina. Tüdrukud esitasid oma repertuaari peamiselt vene keeles.

Aastatel 2008-2012 vallutas Jaroslava kõmumeediat oma julgete väljaütlemistega. 2008. aastal teatas ta avameelselt, et tüli peab lõppema hea seksiga ning 2012. aastal tunnistas avalikult, et unistab seksist naisega.

Jaroslava leiab märgituna ka QOQO Top Modelsi leheküljelt, kus on üleval fotosessioonid 2010. ja 2012. aastast.

Üks värskemaid artikleid Jaroslava kohta jääb arvatavasti aastasse 2011, mil Buduaar kirjutas, et näitsik on ligi 12 kilogrammi alla võtnud. Facebooki otsing Jaroslava Rjabokoni kohta ei andnud tulemusi.

2010. aasta aprillis oli kaanestaariks Triinu Hoolma, kelle kohta kirjutati esikaanel: vaba printsess Triinu. Seda seetõttu, et tüdruk osales 2009. aastal TV3 tõsielusarjas «Unistuste printsess».

Triinu Akimseu 2017. aastal Mrs. Worldwide iludusvõistlusel (foto: erakogu) ja Triinu 2010. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo).
Triinu Akimseu 2017. aastal Mrs. Worldwide iludusvõistlusel (foto: erakogu) ja Triinu 2010. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Tänaseks päevaks on Triinu avalikkuse eest tagasi tõmmanud, elades hoopis rahulikumat elu. 2012. aastal kohtus blond kaunitar Hawaiil mereväelasest noormehega ja väidetavalt samal aastal toimusid ka pulmad.

2017. aastal võitis ta Singapuris toimunud naiste iludusvõistluse Mrs. Worldwide. 

Facebooki kohaselt paistab, et Triinu naudib nüüd emarõõme, tegeleb väiksemal määral jätkuvalt modellindusega ning toimetab ka stilistina.

2010. aasta maikuus oli kaanestaariks Mari Metsallik, kelle kohta kirjutas Playboy: ihuüksi keset loodust.

Mari Metsallik 2018. aastal (foto: Mari Metsallik/Instagram) ja Metsallik 2010. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo).
Mari Metsallik 2018. aastal (foto: Mari Metsallik/Instagram) ja Metsallik 2010. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

2013. aastal kirjutati, et Metsallik on oma elus teinud kannapöörde. Toona kirjutas Elu24: Mari Metsallik on terviseajakirja ÜKS kolumnist ja omab blogi, mis propageerib tervislikke eluviise.

Küll aga jääb selle blogi, mis asub leheküljel www.elutahketoiduta.blogspot.com, viimane postitus aastasse 2016 ning ajakirja ÜKS viimane Facebooki postitus aastasse 2015.

2014. aastal avaldas Metsallik raamatu «Metsahaldja päevik», kuhu pani kirja oma ilmavaate ja mõtted elust, loodusest, toitumisest, inimeseks olemisest.

Kuigi suuremas plaanis on Metsallik meediamaastikult eemale hoidnud, on ta aastate vältel võtnud sõna tervise teemadel ning on seda järjepidavalt teinud ka lähiminevikus. Näiteks 2017. aastal avaldas ta arvamust, et Eesti riik vaktsineerib ravimiga, mis sandistab ja tapab. 

2010. aasta oktoobris kaunistas Playboy esikaant Vene Teatri näitlejatar Natalja Dõmtšenko

Natalja Dõmtšenko Vene Teatri promopildil (foto: Vene Teater promo) ja Natalja Dõmtšenko 2010. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo). 
Natalja Dõmtšenko Vene Teatri promopildil (foto: Vene Teater promo) ja Natalja Dõmtšenko 2010. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Kesk-Aasias sündinud Natalja sattus Eestisse, kuna tema sõber, õpetaja ja toonane Vene Teatri kunstiline juht kutsus naisterahva siia. 

Ta on Vene Teatri näitleja olnud alates 2007. aastast ning 2011. aastal oli ta Eesti Teatri aastaauhinna parima naiskõrvalosa auhinna nominent rollide eest lavastustes «Frederick ehk Kuritöö bulvar» ja «Kajakas».

Tänasel päeval võib teda näha Vene Teatri sellistes teatritükkides nagu «Siilimuinasjutt» ja «Sonimine kahele».

2010. aasta novembri kaanestaar oli Kadri Bussov, keda iseloomustati Playboy poolt kui «värvikat» isiksust. Toona kinnitas ta, et oli poseerima ajendatud uudishimust ja edevusest.

Kadri Bussov 2017. aastal «Ringvaates» (foto: kuvatõmmis «Ringvaatest»/ERR) ja Bussov 2010. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo).
Kadri Bussov 2017. aastal «Ringvaates» (foto: kuvatõmmis «Ringvaatest»/ERR) ja Bussov 2010. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Bussov on avalikkusele arvatavasti tuttav kui MTV Eesti esimene ja viimane nais-VJ ja seda alates 2006. aastast.

2017. aastal käis ta «Ringvaate» saates ESTCube 2 projektijuhtina ning rääkis koos ESTCube2 arendajaga selle tulevikust, aga ka sellest, mis on saanud ESTCube 1.

Tänasel päeval on ta juhatuse liige ettevõtetes: MTÜ Eesti Brasiilia Jiu-Jitsu Naisharrastajate Liit, SA Eesti Tudengisatelliidid ning OÜ ESTSAT. 

2010. aasta detsembris oli kaanestaariks Anu Saagim, kes tituleeriti ajakirja poolt «ainulaadseks». 

Anu Saagim 2018. aastal (foto: Madis Sinivee) ja Anu Saagim 2010. aastal ajakirjas Playboy (foto: Playboy promo).
Anu Saagim 2018. aastal (foto: Madis Sinivee) ja Anu Saagim 2010. aastal ajakirjas Playboy (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Saagim oli aastatel 2004–2008 ajakirja Just! peatoimetaja. Veebruarist 2008 kuni aprillini 2017 oli ta Postimehe meelelahutusportaali Elu24.ee peatoimetaja ning alates 1. juunist 2017 on ta Õhtulehe veebi loovjuht.

Koos meikarist sõbranna Reet Härmatiga ajavad nad nüüd ka Iluhoolikute rida, hoides inimesi kursis ilumaailmas toimuvaga.

2011. aasta märtsikuus oli Playboy kaanel Leena Arshaljan, kes tituleeriti «Playboy oma naiseks - leegitsevaks Leenaks».

Lisaks sellele võttis ajakirjas sõna ka poliitik Evelyn Sepp, kelle kohta tõstatati esikaanel küsimus: domineerib või allub?

2011. aasta aprilli kaanestaar oli Marge Rahu, kes esikaane kohaselt pidi ajakirjas kõikse parema paljastama.

Marge Tava 2016. aastal «Radaris» (foto: kuvatõmmis «Radarist»/Kanal 2) ja Marge 2011. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo).
Marge Tava 2016. aastal «Radaris» (foto: kuvatõmmis «Radarist»/Kanal 2) ja Marge 2011. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Marge elas aastaid koos jalgpallur Andres Operiga, ent 2007. aastal lõppes nende kooselu. Toona kirjutas Postimees, et Oper jäi üksinda Belgiasse elama ning Marge kolis tütrega Tallinnasse.

2014. aastal abiellus Marge oma pikaaegse kallimaga ning võttis ka tema perekonnanime, kandes nüüd nime Marge Tava.

Marge Tava on ka Buduaari Meedia tegevjuht ja haldusfirma MRG Creatives OÜ omanik. Buduaar Meedia on juhtiv naiste sihtrühma meediaettevõte, mis on turul tegutsenud enam kui 12 aastat ja mille peamised tegevusalad on naistele suunatud meelelahutusportaali Buduaar.ee haldamine, paberajakirjade Buduaar ja Buduaar Teen kirjastamine, kauplemisplatvormi Bturg opereerimine ning naistele suunatud trükiste kirjastamine ning ürituste korraldamine. 

2011. aasta maikuu kaanestaariks oli Anne Sarova, kes oli ühtlasi ka selle kuu playmate. Playboy tituleeris ajakirja kaanel näitsiku «rahamaiaks Anneks».

Lisaks õpetas Playboy selles numbris alistama oma masendust ning tutvustas ka Eesti Playboy rallipaari.

2011. aasta juunis oli Playboy kaanel Margret Järv, kelle ajakiri tituleeris «põrguliseks».

Margret Järv (Lake) 2013. aastal aastal (foto: Zuez) ja Margret 2011. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo).
Margret Järv (Lake) 2013. aastal aastal (foto: Zuez) ja Margret 2011. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Kõmumeedia poolt staarmeikariks nimetatud Margret Järv oli tähelepanu keskpunktis taas 2013. aastal, mis presenteeris oma muutunud välimust.

Nimelt kolis Margret pärast Lauri Pedajast lahku minekut elama ja töötama Araabia Ühendemiraatidesse, Dubaisse. Seal läbis ta totaalse muutuse. Turgutust said nii juuksed, aga ka neiu kaunis nägu - huuled, ripsmed ja kulmud.

2011. aasta oktoobris säras Playboy esikaanel «suvepiigade esinelik»: Diana, Gerli, Tiina ja Liis. Kahtlemata väärib sellest kirevast seltskonnast esile tõstmist Gerli Rosenfeld.

Gerli Rosenfeld 2018. aastal (foto: Erlend Štaub) ja Gerli 2011. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo).
Gerli Rosenfeld 2018. aastal (foto: Erlend Štaub) ja Gerli 2011. aastal Playboy esikaanel (foto: Playboy promo). Foto: Elu24 kollaaž

Rosenfeld lõi omal ajal laineid Playboy Eesti veergudel, osaledes tihti pesu- ja moesõudel Tallinna eliitklubides.

Elu24s äratas ta huvi juba 2012. aastal, mil blondipäist näitsikut, kes oli ka tihe seltskonnaürituste külaline, nähti erinevate meeste seltskonnas. Nii on ta kaamerate ette jäänud näiteks Sixtina moekooli direktrissi Tiina Jantsoni poja Egert-Söreniga ja missispetsialist Raivo Kiisleriga.

Samuti on ta kaasa teinud 2012. aastal valminud filmis «Vasaku jala reede», kus ta värvika tibirolli tegi. Kunsti nimel võttis Gerli toona ka rinnad paljaks. 

Hiljem laulmisega tegelenud Gerli, vahetas mõni aeg tagasi elu hoopis sportlikuma ja tervislikuma vastu - ta tegeles golfiga ning oli jalgpalliklubi Nõmme Kalju turundusmeeskonnas. 

Tänavu septembris kirjutas Elu24 ka, et särtsakast naisest on saanud abikaasa pikaajalisele kallimale Tanel Aavikule. 

Vaata Playboy Eesti kaanepilte meie galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles