PILDID Tuletõrjujad poseerisid heategevuseks koos loomadega ja lõpptulemus on nii kuum, et vajab lausa kustutamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuletõrjujad teevad maju kustutades niigi palju head, ent Austraalia tuletõrjujad on oma üllameelsuses läinud veelgi kaugemale ja hakkama saanud heategevusliku kalendriga.

Alates 1993. aastast korraldatakse seda kalendriprojekti, et koguda rahastust heategevusorganisatsioonidele nagu näiteks Lastehaigla Sihtasutus.  

Kalendrit pildistatakse, pannakse kokku ja toodetakse küll Austraalias, ent need on kättesaadavad kõikidele fännidele üle terve maailma! 

Tänavuses kalendriprojektis on eriline koht kassidel, sest möödunud aastal said ülimalt menukaks just need fotod, kus tuletõrjujad poseerisid koos kiisudega. 

Just see on ka üks põhjuseid, miks tänavu läheb heategevuslikust kalendrist saadud tulu loomakliinikule, mis tegeleb haigete, vigastatud või orvuks jäänud metsikute loomadega. Samuti aitavad nad kaasa teadusuuringutele, mille eesmärk on kaitsta Austraalia metsikut loodust ning selles elavaid loomi.

Rohkem pilte näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles