FOTOD: Christian Bale on tundmatuseni muutunud: suur kaalutõus ja hallid juuksed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Bale, 2017.
Christian Bale, 2017. Foto: VALERIE MACON / Scanpix

Hollywoodi näitleja Christian Bale (44) on tuntud oma uskumatute transformatsioonide poolest. Näiteks kaotas näitleja filmi «Masinist» jaoks meeletult kaalu ning uueks rolliks Dick Cheneyna on mees kaalus juurde võtnud ning pea tundmatuseni muutunud. 

Endine Batmani staar on taas ette võtnud suure kehastumise. Eluloolises ja tõsielul põhinevas filmis kannab Christian endise Ameerika skandaalse asepresidendi Dick Cheney (77) rolli. Selleks puhuks pidi Christian kaalus kõvasti juurde võtma ja iga päev oma kulmukarvu kitkuma ning pea kiilaks ajama. 

Christian Bale Dick Cheney rollis.
Christian Bale Dick Cheney rollis. Foto: Kuvatõmmis videost
Christian Bale kehastamas Dick Cheneyd.
Christian Bale kehastamas Dick Cheneyd. Foto: Kuvatõmmis videost

Kehakaalu drastilist muutust rolli jaoks on Christian ka varem ette võtnud. Filmi «Masinist» («The Machinist» (2004)) jaoks kaotas mees 28,5 kilo. Hiljem pajatas ta, et kehakaalu kaotuseks sõi ta päevas vaid ühe õuna, ühe klaasi vett ja tassi kohvi. Range režiimi juurde kuulus ka ainult kaks tundi und ja 10 tundi raamatu lugemist. 

Christian Bale Trevor Rezniku rollis.    Masinist. 2004. 
Christian Bale Trevor Rezniku rollis.    Masinist. 2004. Foto: Rights Managed / Castelao Producciones / Filmax G

Intervjuus The Guardianile sõnas ta: «See on imeline kogemus. Kui sa oled nii kõhn, et sa suudad vaevu ühe korruse jagu trepist üles kõndida..oled justkui ainult mõtetest koosnev olend. Justkui oleksid oma keha täielikult hüljanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles