Selena Gomez pöördus vaimse tervise halvenemise tõttu ravile (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez, 2018.
Selena Gomez, 2018. Foto: VALERIE MACON / Scanpix

Lauljanna Selena Gomez pöördus käesoleva nädala alguses vaimse tervise halvenemise tõttu ravikeskusesse. 

Lähedalolevad isikud väitsid E! Newsile, et Selena tunneb ennast juba pärast mõnda päeva ravil viibimist oluliselt paremini. Pärast möödunud aastate mitmeid terviseprobleeme ja intensiivset aastat karjääris sai 26-aastase lauljanna vaimne tervis kannatada.

Selena põeb lupust, mis on autoimmuunhaigus. Lisaks läbis ta möödunud aastal neeru siirdamise protseduuri, mis oli tingitud lupusega kaasnevatest probleemidest. Lisaks sellele kannatab noor lauljanna ka ärevushäirete ja depresiooni all. Käesoleva aasta alguses läbis ta kahenädalase programmi, et vaimse tervise probleeme kontrolli alla saada. 

Käesoleva nädala kolmapäeval avaldati, et noor naine on taas pöördunud ravikeskusesse, et pöörata tähelepanu korduvatele probleemidele seoses tema vaimse tervisega. Lähedalseisev isik kinnitas E! Newsile, et tema eest kantakse head hoolt ning tema seisund on juba märgatavalt paranenud. 

Praegune haiglas viibimine toimub vaid mõned nädalad pärast füüsilise tervise probleemide tõttu haiglasse sattumist. Selena valgevereliblede arv langes ohtlikult madalale. 

Septembris teatas Selena, et võtab ametlikult sotsiaalmeediast pausi. «Ta on depressiooniga alati võitlust pidanud, kuid kui olukord tema jaoks liiga hulluks muutub eemaldab ta end sotsiaalmeediast ning inimestest keda täielikult usaldada ei saa,» sõnas teinegi allikas E! Newsile.

«Selena on viimasel ajal üritanud hoida fookust ning mitte lasta oma tervisel end mõjutada,» sõnas kolmas allikas. «Ta on palju uut muusikat kirjutanud ning kolis Orange County'sse, et vähendada elutempot ja saada sõõm värsket õhku».

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles