PILDID ja VIDEO Aastaid ratasroolis olnud mees kõndis koos naisega altari ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emily ja Chris
Emily ja Chris Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Peigmees Chris Norton, kes on viimased seitse aastat ratastoolis olnud, suutis pruudi abiga kuue meetrise teekonna altari ette kõndida.

2010. aasta oktoobris vigastas Iowa osariigis asuva Lutheri kolledži esimese aasta tudeng Chris Norton Ameerika jalgpalli mängides oma selgroogu. Arstid avastasi, et siis 18-aastane Norton vigastas oma C3-C4 selgroolülisid. Šansid, et Chris oma alakehas tundlikuse taastab, või kõndimagi hakkab, oli umbes 3%.

Chris sõnas: «Ma ei kavatsenud sellega leppida. Ma ei tahtnud olla osa sellest 3%.»

Mees üllatas kõiki, kui ta oma pulmas ise altari ette kõndis. See oli aastate pikkuse füsioteraapia ning treeningu tulemus. Tähtsal teekonnal aitas teda ka tema kallim.

Chris kõndis kuus meetri pikkuse teekonna koos oma pruudi, Emily Summers-Nortoniga.

Chris sõnas: «See oli uskumatu, sest ma tegin seda Emily pärast. Ta on mu elu armastus - Wonder Woman ilma keebita. Me tegime seda ühise meeskonnana ja paarina ja teadmisega, et ta on minu kõrval igavesti ja et me teeme need sammud armununa abielus olles. See oli lihtsalt uskumatu.»

Tagasi üles