Kim Kardashian sai kriminaalõiguse juristilt korralikult sõimata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: John Nacion/starmaxinc.com / Starmax/PA Images

Kriminaalõiguse jurist, kes saatis vangi mehe, kelle kaitseks Kim Kardashian West on välja astunud, ütles, et naise sõnavõtt on kui käehoop mõrvaohvritele ja nende lähedastele.

Samas, Kim Kardashian ei ole teinud muud, kui kirjutas Twitteris, et hukkamist ootava mehe juhtum taasavataks ning uurimise juures kasutatakse DNA-testi, et olla täiesti kindlad, et õige mees on trellide taga.

San Bernardino maakonna prokurör Mike Ramos ütles TMZ-le, et tema büroo jääb kindlaks oma otsusele, et Kevin Cooper, kes mõisteti 1983. aastal süüdi nelja inimese mõrvar, on tapatöö taga. Cooper on aga algusest peale väitnud, et tema on süütu, ja on isegi vihjanud asjaolule, et keegi lavastas ta süüdi.

Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: John Nacion/starmaxinc.com / Starmax/PA Images

Ramos sõnas, et tal ei ole kahtlustki, et Cooper need mõrvad sooritas, ja lisas, et iga kord, kui Cooper otsuse edasi kaebab, muutub kaasus tema vastu veel kindlamaks.

Kim palus oma säutsus, et California kuberner Jerry Brown võtaks kasutusele spetsiifilise DNA-testi, et kogu lugu viimaks lahendada.

Säutsu peale sõnas aga Ramos: «On aeg hakata rääkima ja säutsuma ohvritest, kes oma kodus julmalt tapeti.»

Ramos lisas: «Järjekordne katse vabastada Kevin Cooper pole aga muud kui punane heeringas ning käehoop ohvritele ja nende lähedastele, kes on juba niigi pidanud palju kannatama.»

Kuberner Brown ei ole DNA-testi osas siiamaani vastust andnud, kuid Cooper on tänulik, et Kim tema juhtumile taaskord tähelepanu tõmbas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles