Segane lugu! Jana Kask eitab, et ta Indiast välja visati (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask Indias muusikavideo «Love» võtetel.
Jana Kask Indias muusikavideo «Love» võtetel. Foto: Erakogu

Poplaulja Jana Kask kummutab väite, nagu oleks ta Indiast seadusrikkumise eest välja visatud, ja väidab, et ei tea süüdistustest midagi.

«Eesti otsib superstaari» teise hooaja võitnud lauljatar viibis Indias uue laulu «Love» muusikavideo võtetel. «Filmisime viis päeva, video saab valmis detsembris,» rääkis Kask Elu24le.

Väidetavalt sattus laulja võimudega konflikti, kui läks ebaseaduslikult piirkonda, kus välismaalased ei tohi loata olla. India väljaande Times of India teatel anti lauljannale üle Indiast lahkumise nõue, millest on informeeritud ka välisministeeriumit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Kask (@janakask_official) on

Telefonikõnes Elu24ga eitas Jana kõiki süüdistusi ja väitis, et ei tea sellest midagi. «See on nii kontrollimata asi, see ei vasta tõele,» ütles lauljanna. «Me austame teineteist, me austame kultuuri ja nemad austavad mind,» kommenteeris Kask oma suhet India võimudega.

Kuigi kohaliku luureagentuuri andmetel sisenes Jana keelatud alale, et sõpradega muusikavideot filmida, kinnitas Jana, et muusikavideo võtted olid igati professionaalsed. «Meil oli suurepärane tiim, kohal 43 inimest, kõik vastutasid oma tehnika jm eest,» rääkis laulja. «See on rahvusvaheline projekt, väga kuulus helilooja, kirjutanud lugusid paljudele Bollywoodi staaridele,» lisas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Love #comingsoon2018

A post shared by Jana Kask (@janakask_official) on

Oma Facebooki lehel teatas Jana, et on mägedest tagasi, ja hoiatas sõpru, et see, mida lehed kirjutavad, on täielik jama.

Lauljanna teatel ilmub muusikavideo inglise ja pandžabi keeles. Ingliskeelsed sõnad kirjutas laulule Jana ise.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles