VIDEO USA räppar korraldas paraja skandaali, kui tegi «Melania Trumpist» isikliku sületantsija

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Melania Trumpist» ja T.I.
«Melania Trumpist» ja T.I. Foto: Kuvatõmmis videost

USA räppat T.I. avaldas väikese klipi promomaks oma uut albumit, kus esileedile sarnane strippar tantsib laua peal väga võrgutavalt. Esileedi selline kehastamine on paljudes tekitanud äärmist pahameelt.

T.I. jagas videoklippi promomaks oma uut albumit «Dime Trap», kus Melania Trumpile sarnane strippar tantsib Valges Majas presidendi kabinetis.

Melania Trump Egiptuses.
Melania Trump Egiptuses. Foto: Carolyn Kaster / AP / Scanpix

Videos on näha, kuidas Trump lahkub nädalavahetuseks Valgest Majast, jättes räppari ja esileedi sinna kahekesi. T.I. istub laua taga ja suitseb sigaretti. Trumpi abikaasa Melania siseneb kabinetti, kandes seljas jakki, millele on kirjutatud «I really don't care, do you». See on ilmselge vihje jakile, mida Melania kandis juunis ja tekitas palju poleemikat. 

Kõik klipid Trumpist, nagu see, kus ta siseneb Marine 1 helikopterisse, on võetud erinevates uudiste arhiividest. 

T.I. säutsus video koos pealkirjaga: «Kallis 45, ma ei ole Kanye». Räppar vihjaks sellega 45. USA presidendi ja Kanye West sõprussuhtele.

Üks räppari kriitikutest on Barack Obama endine administratsiooni liige Julian Castro, kes soovib kaasa teha ka 2020. aasta presidendi valimistel. Kuigi ta on vabariiklaste partei esindaja Donald Trumpiga vastasleeris, siis on Castro väga kriitiline sellisel kujul Melania Trumpi kehastamise peale.

Julian Castro kommenteeris, et presidendi kritiseerimiseks on olemas ka teised vahendid ja esileedit ei pea sellesse kaasama.

Julian Castro ei ole videoga rahul
Julian Castro ei ole videoga rahul Foto: AFP / Scanpix

Castro lisas, et USA demokraatias ei ole kohta sellistele nilbetele trikkidele. Ta on kindel, et presidendi ja teiste poliitikute kritiseerimisel peaksid säilima niiöelda maffia reeglid, kus abikaasad ja lapsed on puutumatud. 

Julian mäletab, kuidas Obama pidi sarnaste vempudega kokku puutuma, aga see ei tähenda, et see annaks põhjuse seda Melania Trumpile teha, kirjutas TMZ.

Melania Trumpi pressinõunik Stephanie Grisham aga läheb mõned sammud kaugemale, kui kutsub rahvast üles räppar T.I.-d, kelle pärisnimi on Clifford Joseph Harris Jr, boikoteerima.

Kuigi video on alles küllaltki värske ja inimeste arvamused on alles kujunemas, siis on USA meedia siiamaani kritiseerinud räpparit «Melania Trumpi» kasutamist.

Kuid rahva arvates ei ole tegu millegi muu kui tavalise muusikavideoga, olgu see siis koos või ilma Melaniata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles