Aet Süvari Ronaldot tabanud süüdistustest: mingil määral tekib küsimus, et äkki see on õnne õngitsemine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldot tabanud vägistamissüüdistused on viinud selleni, et jalgpallur Portugali koondise eest enam ei mängi.
Cristiano Ronaldot tabanud vägistamissüüdistused on viinud selleni, et jalgpallur Portugali koondise eest enam ei mängi. Foto: Jorge Silva / Reuters /Scanpix

Septembris puhkes Portugali jalgpalluri Cristiano Ronaldo ümber vägistamisskandaal, kui ameeriklanna Kathryn Mayorga tuli avalikkuse ette infoga, et Ronaldo vägistas ta 2009. aastal.

Ronaldo ümber käivat skandaali kommenteeris ERR-i sporditoimetaja Aet Süvari, kelle sõnul on Ronaldo maailma üks tuntumaid inimesi ja meeletult rikas, seetõttu on vaja ahistamissüüdistustele tõendeid. 

«Selge on see, et see mingil määral tekitab seda küsimust, et aga kui äkki see on ikkagi õnne õngitsemine. Teisalt ei soovi mitte ükski osa minus kahelda üheski naises, kes ütleb, et temaga selline asi juhtus. See on väga raske küsimus, aga selliseid asju peab lahendama faktipõhiselt,» ütles Süvari ETV saates «Ringvaade».

«Ma tõesti südamest loodan, et siin tehakse mingi väga selge otsus, et see ei jää õhku rippuma, ei jää niimoodi, et sõna sõna vastu,» rääkis Süvari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles