Pauk selgest taevast! Ben Affleck tagandati Batmani rollist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Affleck. 2018
Ben Affleck. 2018 Foto: AFP / Scanpix

Kui nädalapäevad tagasi sai teatavaks, et Briti näitleja Henry Cavill ei astu enam Supermani rollis üles, siis nüüd avaldati, et Ameerika näitleja Ben Affleck enam Batmani rollis kaasa ei tee.

Uudis oli hoolikalt peidetud Variety raporti sisse, milles anti teada, et «The Flash» soolofilmi esilinastus lükati aastasse 2021. Loo lõpus tehti teatavaks ka Ben Afflecki saatus, kui väljaanne kirjutas, et praegu käivad uue Batmani osatäitja otsingud, kirjutas Metro.

Raportis oli kirjas: «Stuudio ei ole praegusel juhul Batmani ja Supermani filmidega edasi liikumas, mille peaosas on Ben Affleck ja Henry Cavill. Režissöör Matt Reeves soovib oma filmi jaoks pimeduse rüütli rollis näha teist näitlejat.»

Henry Cavillit Supermani rollis enam näha ei saa.
Henry Cavillit Supermani rollis enam näha ei saa. Foto: AP / Scanpix

Ben Affleck pidi ise järgmise Batmani soolofilmi lavastama, aga ta asendati Matt Reevesiga, kui näitleja rollist loobus. Uut filmi promodes on Reeves loobunud Afflecki nime mainimisest. Kuigi Ben Affleck ise ei ole nendele kuuldustele vastanud, siis usutavasti mängib ikoonilist DC duot uus näitleja paar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles