Katrin Lust oli sunnitud «Pealtnägija» ajakirjaniku ees vabandama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust oli sunnitud «Pealtnägija» ajakirjaniku ees vabandama
Katrin Lust oli sunnitud «Pealtnägija» ajakirjaniku ees vabandama Foto: Madis Sinivee

Katrin Lust on oma saates «Kuuuurija» teinud mitmeid eksimusi, mis on teda hiljem kummitama tulnud. Esmaspäevases saates tegi Lust veel ühe vea, kui avaldas väite ilma seda kontrollimata.

Katrin Lust kirjutas «Kuuuurija» ametlikult kodulehel, et esmaspäevases saates näidati kahte Valga meest, kes on otsustanud vana juudi kalmistu kahekesi oma jõududega päästa. Boris ja Sergei rääkisid Katrin Lustile, et unustusehõlma vajuvasse Valka surnuaeda on maetud palju tuntud inimesi. Sergei käib juba mitu aastat arhiivides ja uurib Valka maetud juutide tausta. Sergei ja Borisi sõnul on Valka surnuaeda maetud ka Anna Pihli vanaema ning Borisi sõnul olevat ajakirjanik Anna Gavronski-Pihl talle isegi paar aastat tagasi helistanud.

Anna Gavronski-Pihlil ei ole Valka surnuaiaga mingit pistmist
Anna Gavronski-Pihlil ei ole Valka surnuaiaga mingit pistmist Foto: Kuuuurija.ee

Nüüd aga selgus, et mehed on midagi kahetsusväärselt sassi ajanud, kuna Anna Pihl võttis «Kuuuurijaga» ühendust ja ütles, et temal ei ole Valka surnuaiaga mitte mingisugust pistmist.

«On minu viga, et ma ei kontrollinud Sergei ja Borissi väiteid. Usun, et mehed ei soovinud kellelegi paha. See on kahetsusväärne segadus ja ma südamest vabandan,» ütles Katrin Lust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles