Lenna Kuurmaa: Nublu tekitatud räpilaine ja fenomen on erakordsed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa arvates on Nublu fenomen erakordne
Lenna Kuurmaa arvates on Nublu fenomen erakordne Foto: Kalle Veesaar

Eelmisel nädalal koos Eesti praeguse hetke suurima räppari Nubluga laval käinud Lenna Kuurmaa sõnas, et kuigi ta veel suvehakul ei olnud räpparist kuulnud, siis nüüd leiab ta, et Nublu fenomen on erakordne.

«Ma nägin tõepoolest fenomenilähedast hüsteeriat, mis valdas kontserdisaalis, kus inimesed teadsid lugusid peast ja ka meie loo sõnu, mis oli ilmunud üks päev enne kontserti,» tõdes Lenna Raadio 2 saates «Bert Järvet».

Nublu kontsert Kultuurikatlas. 13.10.2018.
Nublu kontsert Kultuurikatlas. 13.10.2018. Foto: Rauno Liivand

Lenna sõnul on olnud Nublu õigel ajal õiges kohas. «Mina ei mäleta enam, kes see viimati seda nii suurelt tegi. Küll aga näen ma sarnasust meie enda väikesele bändikesele Vanilla Ninjale,» rääkis Lenna, pidades silmas aega, mil tuli välja bändi esimene hitt «Club Kung Fu».

Nublu kontsert Kultuurikatlas. Lenna Kuurmaa. 13.10.2018.
Nublu kontsert Kultuurikatlas. Lenna Kuurmaa. 13.10.2018. Foto: Rauno Liivand

«Mina tõepoolest suve hakul ei olnud veel kursis selle asjaga, mis siin Eestis hetkel võimust on võtnud - kogu see räpilaine ja fenomen, mille Nublu on tekitanud. See on erakordne,» tõdes Lenna ja lisas, et nüüd ei kujuta ette, milline teine Eesti räppar oleks rolli loos «Keeruta» nii hästi välja kandnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles