Hoiatus, rõve! Internetis leviva rõlge video tagamaad on selgunud (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetis levib võigas video, kuidas kõhulahtisteid enese teadmata sisse joonud lapsed õudsate tagajärgede all kannatavad.
Internetis levib võigas video, kuidas kõhulahtisteid enese teadmata sisse joonud lapsed õudsate tagajärgede all kannatavad. Foto: Kuvatõmmis videost

Internetis ringleb meeletu kiirusega õudne video, mis pealtnäha filmitud ühes koolis, kus keegi õpilaste jookide sisse kõhulahtistit on pannud. Õõvastava video tagamaad on tegelikult aga hoopis teised.

Internetis hakkas ringlema juba septembri keskpaigas õõvastav video, kus näha tervet koolitäit noori eri kohtades ootamatu kõhulahtisushoo all kannatamas. Video on tõesti rõve ja kujukas. Mitmeid lapsi on näha oksendamas ning nutmas, kui kõhulahtisuse tulemusena keha enam kontrollida ei õnnestu. Video juures olevas kirjelduses seisab, et tegemist on ühe Ohios asuva kooliga, kus keegi kaasõpilaste peal õudse «nalja» on sooritanud. 

Väidetavalt pani keegi sööklas limonaadi hulka kõhulahtistit ning terve koolitäis lapsi langes selle ohvriks. 

Lähemal vaatlemisel aga selgub, et õnneks pole tegemist päriseluga. Tegemist on klipiga «mockumentary» stiilis üles võetud filmist pealkirjaga «Ameerika vandaal» («American vandal»). 

«Ameerika vandaal» on üles ehitatud justkui krimidokumentaal, kuid selle asemel, et loo keskmes hoida kuritegelikke tegusid nagu näiteks mõrv, toimub mockumentary tegevus hoopis koolis, kus leiab aset hulgaliselt lapsikuid nalju ning vandaalitsemisi. Sarja teine hooaeg jõudis ekraanidele vaid mõni nädal enne video internetis populaarseks saamist. 

Õnneks on antud juhul tegemist osava reklaaminipiga. Kas selle video internetti lekitamise taga on saate tegijad või lihtsalt naljahambad, kes sarja nähes heale mõttele tulid, on praegu veel teadmata. Hoolimata sellest, et video tegelikud tagamaad on praeguseks juba selgunud, ringleb video endiselt internetis kogudes iga natukese aja tagant jälle uut vaatajaskonda, kes nähtust šokeeritud.

HOIATUS! Järgnev video sisaldab ebameeldivat sisu, mida ei soovita nõrganärvilistele, ega söögi ajal vaadata!

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles