«Nädalalõpp Kanal 2ga»: Elina Nechayeva paljastab sääred ja Aigi Vahing avaldab, kuidas vabanes ta toitumishäretest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21.30 on Kanal 2 saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» külas laulja Elina Nechayeva, intriigikogulased Sander Valge ja Siim Taba, turundusguru Aigi Vahing ning superstaar Uudo Sepp.

Teet ja Kristjan on külla kutsunud laulja Elina Nechayeva, kes räägib, mis tunne on üleöö kuulsaks saada. Samuti meenutab Eestit Eurovisioonil esindanud lauljanna, kuidas saada hakkama meediatähelepanuga, mis kandub staarilt üle ka tema teistele pereliikmetele.

«Süda vajus vahepeal nagu teisele poole maakera ja sees käis väga emotsionaalne protsess,» meenutab Elina väikesi viperusi suurelt Eurovisiooni lavalt.

«Intriigikogu» saatejuhid ja fake news’ide meistrid Sander Valge ning Siim Taba annavad teada, mis mehed nad ikkagi on ja kuidas nali sünnib.

Veel tuleb stuudiosse turundusguru ja saatejuht Aigi Vahing, kes on oma elus võidelnud hirmsate deemonitega. Aigi Vahing räägib, kuidas ta vabanes rasketest toitumishäiretest.

Kuidas saab tislerist ja põllumehest hetkega superstaar? Külla tuleb kevadel staarisaate võitnud Uudo Sep, kes paljastab, millist elu elas ta enne superstaariks saamist. «Minu muusikaõpetaja võttis mul natist kinni, et poiss, diktsioon korda! Ja siis nootide juurde, mis mul olid pilla-palla,» meenutab Uudo, kuidas ta jõudis muusikani.

Lustakas «Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast reportaaži «Roaldi nädal: Sunnitöö».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles