Näosaates on seekord lausa kaks külaliskohtunikku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes on seekord näosaate külaliskohtunikud?
Kes on seekord näosaate külaliskohtunikud? Foto: TV3 promo

TV3 populaarse meelelahutussaate «Su nägu kõlab tuttavalt» kuldse hooaja kolmanda osa külaliskohtunikud on lauljatar Eda-Ines Etti ja muusikakriitik Mart Juur.

Näosaade jätkub pühapäeval kolmanda osaga. Taas istuvad kohtunikelaua taga särav Tanja Mihhailova-Saar, teravkeelne Olav Osolin ning seekord külaliskohtunikena imekaunis Eda-Ines Etti ja humoorikas Mart Juur.

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuldse hooaja 3. osa külaliskohtunikud on lauljatar Eda-Ines Etti ja muusikakriitik Mart Juur.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuldse hooaja 3. osa külaliskohtunikud on lauljatar Eda-Ines Etti ja muusikakriitik Mart Juur. Foto: TV3 promo

Lava vallutab läbi aegade kõige vingem koosseis: imekaunis Liis Lemsalu, legendaarne Tanel Padar, võluv Saara Kadak, humoorikas Sepo Seeman, armastatud Nele-Liis Vaiksoo, sarmikas Ott Lepland, särav Marta Laan ja alati rõõmsameelne Lauri Liiv. 

Sel pühapäeval astub Sepo Seeman imekauni eesti lauljanna kingadesse ning asub jäljendama Birgit Sarrapit. Lauri Liiv tuleb aga lavale hoopis Märt Sultsina. Ei puudu ka legendid, sest Ott Lepland üllatab Michael Jacksonina ja Tanel Padar kehastub Annie Lennoxiks. Saara Kadak muutub Tina Turneriks ja Nele-Liis Vaiksoo murrab maha kõik naised, kui muutub Enrique Iglesiaseks. Marta toob tagasi kauaoodatud banaanilaulu, kui temast saab Siiri Känd. Liis Lemsalu üllatab Donna Lewisena ja toob esitusele ühe tema suurima hiti.

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuldne hooaeg on eetris homme õhtul kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles