Tabel: Tanel Padar on «näosaates» lootusetult viimane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuldse hooaja teine osa toob lavale sigavinged megastaarid
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuldse hooaja teine osa toob lavale sigavinged megastaarid Foto: Madis Sinivee

Homme on eetris «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade. Pärast kahet saadet on võidutsenud Sepo Seeman ja Ott Lepland. Kuid nende ja teiste artistide edu saatel on kõige suuremaks kannatajaks olnud just Tanel Padar.

Armastatud rokkar Tanel Padar, kes esineb selles saates teist korda, on esimeses kahe saates üles astunud Billy Idioli ja Silent Circle. Kui näiliselt tundub, et mõlema artisti imiteerimine ei tohiks Padaril üle jõu käia, siis ometi räägib punktiseis tema vastu.

Võib-olla on asi Padari lähenemises? Esimese saate võitnud Sepo ja teise saate võitnud Ott rohkem parodeerisid ja tegid nalja, kui üritasid artisti tuuma tabada. Kui Tanel Padar ka homme nii teeb, siis äkki läheb tal juba paremini.

Praegune tabeliseis näitab, et Tanel Padar, kes on tagantpoolt esimene, jääb Marta Laanest maha kuue punktiga. Tabeli esimeses pooles on aga Ott Leplandi edu teisel kohal oleva Sepo ees 11 punkti. Need ka meest on endale juba küllaltki soliidse edu sisse ehitanud. 

Kõik see võib aga juba järgmise saatega muutuda, kui mängus on terve posu punkte. Homme selgub, kas Ott Leplandi edu tabeli eesotsas ja Tanel Padari ebaedu tabeli tagumises otsas suureneb.

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuldse hooaja tabeliseis pärast teist saadet
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuldse hooaja tabeliseis pärast teist saadet Foto: Kuvatõmmis/TV3 video

Homme eetrisse jõudvas kolmandas saates astuvad üles järgmised tegelased.

Sepo Seeman – Birgit Sarrap

Lauri Liiv – Märt Sults

Saara Kadak – Tina Turner

Ott Lepland – Michael Jackson

Nele-Liis Vaiksoo – Enrique Iglesias

Tanel Padar – Annie Lennox

Marta Laan – Siiri Känd

Liis Lemsalu – Donna Lewis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles