Kas tunned ära selle Eurovisioonil käinud laulja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Djundiet ning tema kaaslased Eugeniu Andrianov ja Sergiu Mîța esindasid tänavu Eurovisioonil Moldovat.
Marina Djundiet ning tema kaaslased Eugeniu Andrianov ja Sergiu Mîța esindasid tänavu Eurovisioonil Moldovat. Foto: Kuvatõmmis/Instagram

Eurovisioon on eestlaste jaoks tähtis üritus, mida igal aastal erinevate ootustega vaadatakse. Tänavu Eurovisioonil Eestit esindanud Elina Nechayeva jäi paljudele kindlasti meelde oma šarmi ja kultuursusega. Võib-olla vähem mäletatakse Moldovat esindanud lauljat.

Moldovat esindas tänavusel Eurovisioonil muusikaline trio DoReDoS, kuhu kuuluvad pildil olev Marina Djundiet ning tema kaaslased Eugeniu Andrianov ja Sergiu Mîța.

2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Lissabonis esindas trio Moldovat lauluga «My Lucky Day». Laulu on produtseerinud Filipp Kirkorov.

Varem on DoReDos osalenud Eurovisiooni lauluvõistluse Moldova eelvoorus aastatel 2015 ja 2016.

Marina esindas koos Eugeniu ja Sergiu Moldova rütmilist muusikakultuuri, esitades koos värvika ja lõbusa muusikapala. Moldova jäi silma omapärase koreograafia ning temaatika poolest. 

Moldova teenis 26 riigi konkurentsis lõpuks kümnenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles