Vahur Kersna paljastab üksikuna surnud Urmas Oti eluarmastuse nime ja pildi (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Ott saates «Valitud meeleolud» aastal 2002.
Urmas Ott saates «Valitud meeleolud» aastal 2002. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

ETV saates «Hommik Anuga» käis külas tuntud telenägu Vahur Kersna, kes on äsja kirjutanud raamatu «Kes tappis Urmas Oti?». Raamatus tuleb juttu ka varalahkunud telesaatejuhi armuelust.

Aasta alguses telepubliku ette jõudnud saate «Urmas Ott. One Man Show» autor Kersna rääkis, et avaldab oma raamatus Oti eluarmastuse nime ja pildi. «Selle tütarlapsega tahtis ta kunagi abielluda ja temast ilmajäämist või loobumist ta elu lõpus väga kahetses,» ütles Kersna Anu Välba juhitud saates.

Kuigi Urmas Oti elus oli ka teisi naisi, ei soovinud nad Kersnale raamatu ja saate tarbeks kommenteeri anda. Kersna tunnistas, et naiste soov on igati mõistetav. «Nad olid kõik omal ajal Urmasesse armunud, aga see lõppes purunenud südamega ja sellest on praegugi paha rääkida,» rääkis ta.

Ka Urmase õde Karin Bachmann pole soostunud Kersnaga rääkima. «Ta on lihtsalt selline tüüp – tahab seda kõike hoida endale ja tal on see õigus ka,» ütles Kersna.

Telesaatejuht Urmas Ott suri 2008. aastal pärast leukeemia raviks tehtud luuüdi siirdamist müokardi infarkti. Ta oli 53-aastane.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles