Sean «Ned Stark» Bean: «Troonide mängule» tehti taasühinemisosa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean Bean
Sean Bean Foto: Mandoga Media / imago/Mandoga Media/Scanpix

Menusarja «Troonide mäng» näitleja Sean Bean avalikustas, et viimasel hooajal on lisaosa, kus näeb nii varasemate kui hiljutiste hooaegade tegelasi koos seriaali algust ja võtteid meenutamas.

Selles sarjas Eddard «Ned» Starki kehastanud 59-aastane Beani teatel juhib seda jutusaate vormis osa ameeriklasest jutusaatejuht Conan O’ Brien ja see võeti sel kevadel üles Põhja-Iirimaal Belfastis, teatab msn.com.

Eddard «Ned» Stark, keda kehastab Sean Bean
Eddard «Ned» Stark, keda kehastab Sean Bean Foto: Wikipedia.org

«Tegemist on sarja kõige viimase osaga, seega olime kõik seal koos. See on tagasivaade eelnenule. Sarja tegijate arvates oli hea idee kõik tegelased Belfasti kokku tuua ja mälestusi heietama panna,» selgitas inglasest näitleja.  

«Troonide mängu» viimane hooaeg peaks vaatajateni jõudma 2019. aasta kevadel. Sarja taga olev kaabelkanal HBO ei ole veel täpset aega avalikustanud, kuid fännide sõnul on neile eetrisse jõudmise aeg enamvähem teada, võttes arvesse võtteperioodi pikkust ja tehnilisi nüansse.

Beani sõnul ei ole ta kunagiste kaasnäitlejatega eriti kontaktis olnud, kuid mõnega neist on ta siiski suhelnud.

«Kui töötatakse pingsalt pikka aega koos ja on lõbus, siis hiljem eriti ei suhelda, sest võtete ajal oli seda piisavalt. Rolli mängib ka see, et näitlejatel on tavaliselt maailma erinevates paikades mitu tööd korraga käsil. Kui tekib tahtmine kunagiste kaaslaste või ka koolikaaslastega suhelda, siis otsin nad üles ja meie suhtlemine jätkub sealt, kus see kunagi pooleli jäi,» selgitas staar.

«Troonide mäng» põhineb USA kirjaniku George R R Martini romaanisarjal «Jää ja tule laul», sarja pealkiri tuleneb selle sarja esimese raamatu «Troonide mäng» pealkirjast.

Sarja võtted toimusid eelkõige Põhja-Iirimaal Belfastis asuvas filmistuudios, kuid ka Horvaatias, Islandil, Maltal, Marokos, Hispaanias, Šotimaal, USAs ja Põhja-Iirimaal.

Sean Bean
Sean Bean Foto: VALERY HACHE / AFP/Scanpix

Shaun Mark Bean (sündinud 17. aprillil 1959), lavanimega Sean Bean, on inglise näitleja, keda tuntakse mitmetest filmidest ja seriaalidest, kuid ka selle poolest, et ta on säilitanud oma kodukoha Yorkshire’i aktsendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles