Seda, mida ei suutnud Bondi kurikaelad, suutis Daniel Craigi imikust tütar

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig
Daniel Craig Foto: Dennis Van Tine / imago/Future Image/Scanpix

Inglise näitleja Daniel Craig, keda tuntakse eelkõige James Bondi rollist, sai mõni aeg tagasi teist korda isaks.

Kõmufotograafid jäädvustasid 50-aastase näitleja hiljuti koos tema kuuenädalase tütrega USA New Yorgi JFK lennujaamas, teatab Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A new picture of Daniel with his little girl. ❤❤

A post shared by Daniel Craig (@danielcraigofficialfans) on

Fotograafide sõnul ei ole seni ükski Bondi kurikael suutnud Craigi ja tema kehastatavat agent 007 murda, kuid seda suutis beebist tütar.

«Craig nägi välja üsna hoolitsemata ja magamata. Võiks öelda, et nii segatud kui raputatud. Ta oleks vajanud veidi lohutust. Tundub, et imiku eest hoolitsemine on märgatavalt karmim tegevus kui kurikaeltega võitlemine ja maailma päästmine,» kommenteeriti viitega Bondi filmile «Quantum of Solace» (007: veidi lohutust).  

JFK lennujaamas olnute sõnul oli pikkade juuste ja habemega ning tumedasse riietatud Craigi raske ära tunda.

Craig palus selle aasta kevadel Bondi produtsentidel uue 007 filmi tegemist edasi lükata, et ta saaks lapse sünni juures ja temaga esimestel kuudel koos olla. Nii algavadki uue, 25. Bondi filmi võtted järgmise aasta alguses. Kinnitamata andmetel saab ta oma viimase Bondi rolli eest 20 miljonit naela (26 miljonit eurot).

Daniel Craig ja ta naine, näitlejanna Rachel Weisz abiellusid 2011. Craigil on varasemast näitlejanna Fiona Loudoniga 26-aastane tütar Ella. Weiszil on režissöör Darren Aronofskyga 11-aastane poeg Henry.

Daniel Craig ja Rachel Weisz
Daniel Craig ja Rachel Weisz Foto: Alan Davidson / AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles