Uhke värk: Eesti fotograafi töö ilutseb Londoni kesklinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Galetini foto Alisha White'ist on Londoni kesklinnas kõigile vaatamiseks väljas.
Indrek Galetini foto Alisha White'ist on Londoni kesklinnas kõigile vaatamiseks väljas. Foto: Pressifoto

Londonis resideeruva Eesti staarfotograafi Indrek Galetini foto Alisha White'ist on Londoni kesklinnas kõigile vaatamiseks üles pandud.

30-aastase Galetini umbes 2x2m suurust fotot saab näha Londoni kesklinnas aadressil 9 Holborn, London EC1N 2LL. «Mul on hea meel oma pilti sel näitusel näha,» kirjutas fotograaf Instagramis.

Fotograafi jaoks poseerinud Alisha White on osalenud nii Ameerika kui Inglismaa tippmodellisaates ning on Galetiniga mitmel korral koostööd teinud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So chuffed to see my portrait of Alisha White on the light box display at LCCA, 9 Holborn, London EC1N 2LL . Go and check it out if you happen to be in the area and grab the latest issue of Creative magazine. . Model: Alisha White Makeup by @dominicpaul91 Makeup artist's assistant Abigail Martin Studio: Elephant Studios at @lsbu Special thanks to @jackson_netto_ . #alishawhite #antm #bntm #topmodel #tyrabanks #london #lightbox #published #magazine #indrekgaletin #shotbygaletin #artoftheday #photographer #fashionphotographer #artcollective #artlife #artworld #creativemakeup #creativity #visualart #creative #fashionphotography #creativity #photography #mood #creativeindustry

A post shared by Indrek Galetin (@indrekgaletin) on

Tartus sündinud Indrek Galetin on Eesti fotograaf, kes 2010. aastal kodumaa tolmu jalgelt pühkis ja nüüd juba pikemat aega Londonis elab. Galetin on tuntud intrigeerivate ja paljastavate fotonäituste ning otsekoheste ja julgete tööde poolest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles