Video: juutuuber jättis söögikoha ettekandjale 10 000 dollarit jootraha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida arvavad Tartu Ülikooli tudengid jootraha andmise kultuurist Eestis? USA Põhja-Carolina Greenville'i Sup Dogs söögikoha ettekandja sai 10 000 dollarit jootraha
Mida arvavad Tartu Ülikooli tudengid jootraha andmise kultuurist Eestis? USA Põhja-Carolina Greenville'i Sup Dogs söögikoha ettekandja sai 10 000 dollarit jootraha Foto: twitter.com

USAs Põhja-Carolinas Greenville’is jättis juutuuber kiirtoidukoha teenindajale hea teeninduse eest 10 000 dollarit jootraha.

20-aastasel Jimmy Donaldson, kelle staarinimi on Mr. Beast ja kellel on Youtube’is umbes üheksa miljonit tellijat, pani Sup Dogs söögikohas lauale dollaritepaki, olles tellinud vaid kaks vett, teatab msn.com.

Juutuuber jõi natuke vett ja siis uuris menüüd, kuid siiski ei tellinud midagi. Pärast mehe lahkumist pudeleid ja klaase korjama tulnud ettekandja Alaina Custer leidis rahapaki.

Mr. Beast jättis lauale ka tänukirja «Tänana maitsva vee eest».

Mr. Beast
Mr. Beast Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kiirtoidukoha omaniku Bret Oliverio sõnas kohalikule telekanalile WNCT, et osa rahast võttis ettekandja endale, kuid ülejäänu jagas ta kolleegidele.

«Sellist asja tuleb ette üks kord elus. Meie teenindajad on saanud ka varem suuri jootrahasid, kuid mitte 10 000 dollarit. Head ja heldekäelised inimesed ei ole ka meie karmil ajal kuhugi kadunud,» lisas omanik.

USA Põhja-Carolina Greenville'i Sup Dogs söögikoha ettekandja Alaina Custer sai 10 000 dollarit jootraha
USA Põhja-Carolina Greenville'i Sup Dogs söögikoha ettekandja Alaina Custer sai 10 000 dollarit jootraha Foto: twitter.com

Kinnitamata andmetel tahtis juutuuber näha, kuidas ettekandja ja teised selle söögikoha töötajad suurele jootrahale reageerivad ning väidetavalt jäädvustasid sündmuse ta sõbrad, kuid sellist salaja filmitud videot siiski Youtube’is ei leidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles