Kanada hurmur Ryan Reynolds riskis karjääri nimel kõigega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna oma 42. sünnipäeva pidav Kanada näitleja Ryan Reynoldsi elu oleks võinud noores eas täiesti teistsugune olla. Kuid asjad läksid nii nagu tena tahtis ja nüüd on temast saanud tänapäeva üks edukaimaid näitlejaid.

Ryan Reynolds sündis 23. oktoobril 1976 Vancouveris. Tema isa on James Chester Reynolds, kes tegeles toidu hulgimüügiga, ja ema Tammy, kes töötas jaemüügis. Ryan on neljast vennast kõige noorem ning teda kasvatati rooma-katoliku kommete järgi. Ta lõpetas 1994. aastal Kitsilano põhikooli ning käis ka Kwantleni polütehnikumis enne kui välja kukkus. Kas tema vanemat venda töötavad Kanada kuninglikus politseiüksuses.

Ryan Reynolds sõitis koos sõbraga 18-aastaselt Los Angelesse. Mees kirjeldas ühes intervjuus, et tema auto uksed varastati ära juba esimesel õhtul, mil nad «langenud inglite linna» jõudsid.

Tegu oli riskantse rännakuga, sest Ryanil ei olnud selle teekonna alguses ei haridust ega suuri näitlejakogemusi. Ta riskis oma tulevikuga, kui püüdis nii varakult püüda unistust tööstuses, mis ei ole tuntud oma külalislahkuse poolest.

Ryan Reynolds.
Ryan Reynolds. Foto: Fred Thornhill/REUTERS

Tema esimene näitlemisroll oli sünnimaal Kanadas, kui ta tegi aastatel 1991-1993 kaasa sarjas «Fifteen», kus ta mängis Billy Simpsonit. Reynolds oli peaosaline, kes tegi kaasa 65 episoodis. Pärast seda järgnesid suuremad ja väiksemad rollid filmides ning telesarjades nii Kanadas kui USAs.

Tema suur läbimurre tuli USA komöödiasarjas «Two Guys and a Girl», kui ta mängis Michael «Berg» Bergeni nimelist tegelast. Sellele järgnesid suuremad rollid filmides «National Lampoon's Van Wilder», «Harold and Kumar Go To White Castle», «Blade: Trinity», «The Amityville Horror», «Just Friends» jne. 

Ryan Reynoldsi tuntumateks filmideks on «Deadpool», «X-Men Origins: Wolverine», «The Proposal», «Green Lantern», «Safe House», «Ted», «Buried», «The Change-Up», «Life» ja «The Hitman's Bodyguard».

Blake Lively ja Ryan Reynolds
Blake Lively ja Ryan Reynolds Foto: Lucas Jackson / Reuters / Scanpix

Isiklikku

Ryan Reynolds oli aastal 2002 paar Kanada poplaulja Alanis Morissette'ga. Reynolds kihlus 2008. aastal USA näitleja Scarlett Johanssoniga. Nad abiellusid sama aasta septembris, kuid lahutasid kaks aastat hiljem.

Reynolds kohtas oma praegust abikaasat Blake Livelyt 2010. aastal «Green Lantern» võtteplatsil. Oktoobris 2011 anti teada, et nad on paar. Nad abiellusid üheksandal septembril 2012. Neil on koos kaks last: James (sündinud 2014) ja Inez (sündinud 2016).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles