Galerii: vaata, kes tulid Freddie Mercury eluloofilmi Eesti esilinastusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Coca-Cola Plazas esilinastus legendaarse rokkstaari Freddie Mercury eluloofilm «Bohemian Rhapsody». Vaata galeriist, kes jalutasid üle punase vaiba!

Eile, 23. oktoobril toimus Coca-Cola Plazas kauaoodatud eluloofilmi «Bohemian Rhapsody» esilinastus. Film toob ekraanile loo legendaarsest ansamblist Queen, nende muusikast ja nende ikoonilisest juhtfiguurist Freddie Mercuryst.

Tutvustamist mitte vajav Mercury oli kultuurilise revolutsiooni ja ajastu vaimu kehastus ise, kes defineeris rokkmuusika enda järgi ümber, purustades seejuures igal sammul stereotüüpe ning ühiskondlikke tavasid, tõustes väljateenitult üheks meie planeedi kõigi aegade suurimaks ning originaalsemaks meelelahutajaks.

Freddie Mercuryt kehastab filmis sarjast «Mr Robot» tuntud Rami Malek. Queeni kitarrist Brian May saatis pärast filmi nägemist Malekile kirja, milles ütles, et teos tõi talle pisarad silma. Kitarrist lisas, et kui Mercury oleks elus, oleks ta selle üle uhke.

Ametlikult jõuab film Eesti kinopubliku ette alles 2. novembril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles