Kas «Kariibi mere piraadid» kuues film tuleb ilma Johnny Deppita?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp kapten Jack Sparrowna filmis «Kariibi mere piraadid: surnud mehe aardekirst»
Johnny Depp kapten Jack Sparrowna filmis «Kariibi mere piraadid: surnud mehe aardekirst» Foto: Supplied by GAT/XLNY, Inc. / Stella Pictures/Scanpix

Lehekülje Deadline andmetel valmistab Disney stuudio ette «Kariibi mere piraatide» (Pirates of the Caribbean) kuuendat filmi, mille stsenaristideks tahetakse «Deadpooli» ja «Zombielandi» stsenariste Rhett Reese’i ja Paul Wernickit.

Kinnitamata andmetel tahavad uue piraadifilmi tegijad alustada kuuendas filmis «puhtalt lehelt». See võib tähendada, et enam ei näe Johnny Deppi piraadikapten Jack Sparrowna.

Johnny Depp piraadikapten Jack Sparrowna filmis «Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks»
Johnny Depp piraadikapten Jack Sparrowna filmis «Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks» Foto: Film Frame / AP/Scanpix

Seniste info kohaselt saab filmi «Kariibi mere piraadid 6» režissööriks norrakas Joachim Rønning, kes oli ka viienda filmi «Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks» režissööriks. 

Joachim Rønning (paremal) koos kaaslasega filmi «Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks» esilinastusel 2017
Joachim Rønning (paremal) koos kaaslasega filmi «Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks» esilinastusel 2017 Foto: PHIL McCARTEN / REUTERS/Scanpix

Filmi sisu on seni saladus, kuid Hollywoodi allikate andmetel tehakse kuuendas filmis kannapööre ning tuleb palju uusi näitlejaid.

Filmiajakirjanike sõnul võivad tegijad anda Jack Sparrow rolli mõnele teisele näitlejale, kuid see võib tuua tagasilöögi, kuna läbi viie filmi on peapiraati kehastanud Depp, kellega vaatajad harjunud on. Võimalik, et tuleb uus peategelane, kes on varasemates filmides olnud kõrvalrollis.

Produtsent Jerry Bruckheimer sõnas möödunud aastal, et tal on raske kujutada «Kariibi mere piraate» ilma Deppita.

Jerry Bruckheimer
Jerry Bruckheimer Foto: STEVE MARCUS / REUTERS/Scanpix

«Ma ei suuda seda ette kujutada. Igal edukal filmiseerial on üks kindel keskne tegelane, kelle ümber sündmused toimuvad. «Piraatide» edu võtmeks on Johnny Depp Jack Sparrowna. Depp on loonud unikaalse karakteri, keda ei saa lihtsalt välja jätta,» sõnas produtsent.

2017. aastal vaatajateni jõudnud viies film «Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks» ei olnud enam nii edukas kui neli varasemat filmi ja oletatakse, et selle tõttu tahetakse kuuendas filmis muutusi, mis tagaks uue edu.

Brenton Thwaites Henry Turnerina ja Johnny Depp Jack Sparrowna filmis «Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks»
Brenton Thwaites Henry Turnerina ja Johnny Depp Jack Sparrowna filmis «Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks» Foto: Peter Mountain / AP/Scanpix

Esimene film «Kariibi mere piraadid: Musta Pärli needus» valmis 2003, teine film «Kariibi mere piraadid: surnud mehe aardekirst» 2006, kolmas film «Kariibi mere piraadid: maailma lõpus» 2007, neljas film «Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel» 2011 ja viies film «Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks» 2017.

Keira Knightley ja Johnny Depp filmis «Kariibi mere piraadid: Musta Pärli needus»
Keira Knightley ja Johnny Depp filmis «Kariibi mere piraadid: Musta Pärli needus» Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix
Geoffrey Rush kapten Barbossana ja Johnny Depp kapten Jack Sparrowna filmis «Kariibi mere piraadid: maailma lõpus»
Geoffrey Rush kapten Barbossana ja Johnny Depp kapten Jack Sparrowna filmis «Kariibi mere piraadid: maailma lõpus» Foto: Rights Managed / JERRY BRUCKHEIMER FILMS / WALT DISNEY/Scanpix
Johnny Depp ja Penelope Cruz filmis «Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel»
Johnny Depp ja Penelope Cruz filmis «Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel» Foto: HO / REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles