Sekspommil Katie Price'il on jama majas: koerad muutsid tema majamüügi õudusunenäoks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keegi ei taha osta endise sekspommi Jordani koerajunne täis häärberit
Keegi ei taha osta endise sekspommi Jordani koerajunne täis häärberit Foto: Nils Jorgensen/Capital Pictures/JOR/Capital Pictures

Kinnisvara eksperdid arvavad, et Katie Price'i West Sussexis asuv häärber on selline «peldik», et maja müümine võib osutuda võimatuks.

Endise glamuurimodelli kaks miljonit naela maksev maja on niivõrd koost lagunenud, et sellele on raske ostjat leida, kirjutas The Sun. Augustis avaldas The Sun loo sellest, et viie lapse ema häärber on käest ära läinud, kuna ta lasi koertel majja roojata, ja septembris lisandus pildimaterjal sellest, et valdus on täidetud prahi ja määrdunud mööbliga.

Pildid Katie Price'i räpase häärberi sisemusest.

Maksujõuetuse ekspert on nüüd öelnud, et ta ei usu, et müüki panemise korral häärber väga suure hinnaga maha müüakse. Lisaks sellele arvavad võlausaldajad, et kui 40-aastane Katie peaks välja kuulutama pankroti, siis ei ole juba selle tõttu maja hind väga kõrge.

Katei Price'i Horshamis West Sussexis asuv häärber maksab palju ja keegi ei taha seda osta
Katei Price'i Horshamis West Sussexis asuv häärber maksab palju ja keegi ei taha seda osta Foto: Kuvatõmmis videost

Ekspert Diane Dunion sõnas: «Ütleme, et tema (Katie Price) ainukeseks varaks on see maja, selleks ajaks, kui pankrotihaldurid ta majast välja saavad, mis võib umbes kaks aastat võtta, siis väga tihti juhtub, et pankrotistunud isik ei maksa hüpoteeki ning jätab maja halba seisundisse. Minu kogemus on see, et võlgnik on jätnud maja halba seisundisse ja kas sa tõesti hakkad siis hüpoteeki maksma? Tõenäoliselt mitte. Maja ei müü kõrge hinnaga, lisaks sellele on veel ülalpidamiskulud, mis tähendab, et lõpuks ei jää krediitoritele palju kätte.»

Kate Price pani kaks miljonit naela maksva maja selle aasta alguses müüki. Horshamis West Sussexis asuva maja hooldamine maksab 10 000 naela kuus ja Katie üritab selle raha säästmiseks maha müüa.

Endine glamuurimodell üritab maja maha müüa.
Endine glamuurimodell üritab maja maha müüa. Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM

The Sun Online avaldas vaid viis päeva enne Katie pankrotiistungit, et naine on koos miljonäris ekskallima Alex Addersoniga. Naine veedab ärimehega taas koos aega ning nad sõnumeerisid teineteisele terve nädalavahetuse.

Allikas sõnas The Sunile: «Katie lihtsalt ei suuda Alexiga suhteid lõpetada. Mees oli tema peale vihane, kui ta läks Kris Boysoni sünnipäevale, ja ta vahistati, kuid nad suhtlevad taas.»

Allikas lisas: «Nad plaanisid sel nädalal Londoni kesklinnas kohtuda. Katie püüab anda endast parima, et neid koos ei nähtaks. Nad kohtuvad salaja hotellis, et nad saaksid natukenegi koos aega veeta, ja nad ei ole palju omavahel ... rääkinud. Alex kohtles naist väga kenasti, kui nad koos olid, ostes talle kingitusi ja makstes hotelli ja õhtusöökide eest. Ja see on midagi, mida Katie igatseb, nüüd kui ta on puruvaene.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles