Karm räppar Beebilõust vastab väga ausatele küsimustele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Andrus Elbing ehk Beebilõust.
Räppar Andrus Elbing ehk Beebilõust. Foto: Konstantin Sednev

Räppar Andrus Elbing ehk Beebilõust vastab täiesti ootamatutele küsimustele vahvalt ja ausalt. Muuhulgas saavad mehe austajad teada, kas talle meeldivad blondiinid või brünetid. Teravatele küsimustele otsib vastust kaamera taga olev raadiohääl Brigitte Susanne Hunt. 

TV Play sarjas «51 küsimust» uue hooaja esimene vastaja on räppar Andrus Elbing ehk Beebilõust.

Intervjuule saabuv Beebilõust on peaaegu valmis saanud oma hiljutise maali - just nimelt maalimine on ka mehe salajane anne. Beebilõust räägib söögist, muusikast, horoskoobist, sotsiaalmeediast ning sellest, millist erakonda ta pooldab või mis on tema unistuste auto. Lisaks saab teada, millest ta inspiratsiooni ammutab. Beebilõust paljastab ka saladuseloori, mis on õnneliku suhte saladus. «Minu arust õnnelikku suhet pole olemas, kogu aeg peab töötama,» sõnab mees. Muuses saame teada, milliseid lilli peab naistele viima ning millal pulmad või lapsed tulevad. Beebilõust avaldab, et uut muusikat saab kuulata juba sel aastal koos uue albumiga ning kui ta saaks enda 16-aastasele nõu anda, ütleks ta: «Peida need fotopoest varastatud asjad teise kohta,» kommenteerib ta.

Vaata videot ja saa teada 51 asja, mida enne Beebilõusta kohta ei teadnud! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles