«Nädalalõpp Kanal 2ga» täna: Kristel Aaslaid, Kaarel Tarand ja Brad Jürjens!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21.30 saab Kanal 2 meelelahutussaates «Nädalalõpp Kanal 2ga» nii naerda, kuulata jõulurokki kui ka mängida seltskonnamänge. Teet Margna satub piinlikusse olukorda, Kristjan Jõekalda aga hakkab luuletajaks ning proovib kätt juutuuberina.

Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand ehk ansambel Öed räägivad, miks ja kuidas sai nende algselt planeeritud triost hoopis duo ja panevad Teedu ning Kristjani paika lustakas seltskonnamängus. «Tahaks olla menüüs see roog, mille kohta inimesed ütlevad, et voh, seda ma tahaks proovida,» alustab Kristel muljetamist Riias toimunud baari intsidendist.

Kultuurilehe Sirp tulevane peatoimetaja Kaarel Tarand aitab Teedu ja Kristjani järjepeale erakondade rahastamise tumedate tagamaade osas.

Nutisõltuvusest ja päriselu taandumisest ekraanide taha tuleb rääkima IT-guru Henrik Roonemaa. «Ma sattusin mingi mängu otsa ja mõtlesin, et ma elus ei lange sellise asja lõksu, et hakkan mingisuguseid rohelisi kristalle raha eest ostma, aga oi, kuidas langesin,» räägib Kristjan oma veidrast sõltuvusest.

Tõelise jõuluroki tõmbab käima paarkümmend aastat USAs elanud ja nüüd tagasi Eestisse kolinud rokkar Brad Jürjens.

Lustakas «Nädalalõpp Kanal 2ga» on nähtav nii Elu24 otseülekandes kui ka Kanal 2s täna kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles