Briti politsei tegi «Sõprade» staari David Schwimmeri teisikust õllevarga isiku kindlaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti õllevaras, kes oma välimuselt meenutab USA näitlejat David Schwimmerit
Briti õllevaras, kes oma välimuselt meenutab USA näitlejat David Schwimmerit Foto: Blackpool Police / AP/Scanpix

Briti Blackpooli politsei tegi kindlaks mehe, keda süüdistatakse restoranist õlle varastamises ja kes oma välimuselt meenutab ameeriklasest näitlejat, seriaalist «Sõbrad» tuntud David Schwimmerit.

Blackpooli politsei teatas Twitteris, et tähelepanelikud kodanikud aitasid neid, neile on ta nimi teada ja juhtumi uurimine jätkub. Varga nime ei avalikustatud.

«Täname kõiki, kes meie palvet aidata seda meest identifitseerida, jagasid oma Sõpradega,» kirjutas politsei viitega seriaalile «Sõbrad», milles mängis Schwimmer, kellega varas sarnane on.

David Schwimmer
David Schwimmer Foto: Michael Kovac / AFP/Scanpix

«Sõprade» staar Schwimmer võttis sotsiaalmeedias sõna ja teatas humoorikalt, et tema ei käinud Ühendkuningriigis vargil, vaid ta oli sel ajal oma kodus New Yorgis.

Ta  tegi vargusest oma video, kus ise kehastus ühes New Yorgi poes vargaks, võttes õlut ja postitas selle Briti politseile tõendusmaterjaliks, et ta on USAs.

Kaader videost, millel David Schwimmer kehastus õllevargaks
Kaader videost, millel David Schwimmer kehastus õllevargaks Foto: David Schwimmer / SWNS /Scanpix

«Vannun, et see ei olnud mina. Nagu sellelt videolt näha, olin New Yorgis. Töökale Blackpooli politseile soovin juhtumi lahendamisel edu,» teatas näitleja.

Blackpooli juhtum sai alguse sel esmaspäeval, kui politsei postitas sotsiaalmeediasse turvakaamera salvestise kaadrid, millel on näha Schwimmeri sarnast meest 20. septembril lahkumas restoranist mitme õllega.

Briti õllevaras, kes oma välimuselt meenutab USA näitlejat David Schwimmerit
Briti õllevaras, kes oma välimuselt meenutab USA näitlejat David Schwimmerit Foto: Blackpool Police / AP/Scanpix

Politsei postitust näinud kommenteerisid, et see mees näeb välja nagu seriaali «Sõbrad» üks staaridest David Schwimmer, kes mängis Ross Gellerit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles