Tagasihoidlikku Arnot mänginud näitlejale määrati joobes juhtimise eest karistus (8)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arno Liiver.
Arno Liiver. Foto: TV3

Oskar Lutsu raamatute põhjal valminud filmides Arno Tali kehastanud Arno Liiver (63) sattus juuli lõpul seadusega pahuksisse, kui politsei ta raskes joobes autoroolist tabas. Nüüd määrati mehele tingimisi karistus.

Liiver jäi purjuspeaga autojuhtimisega vahele 16. juunil Käina vallas. Tema joobeks märgiti natuke üle nelja promilli, mis on ülimalt ohtlik.

Täna toimunud istungil määrati näitlejale kuus kuud tingimisi koos 15 kuu pikkuse kateajaga, kirjutas Delfi. Lisaks sellele võeti talt viieks kuuks ära juhtimisõigus ning peab tasuma 824 eurot menetluskulusid.

Näitlejale märgiti kuus kuud tingimisi koos 15 kuu pikkuse katseajaga.
Näitlejale märgiti kuus kuud tingimisi koos 15 kuu pikkuse katseajaga. Foto: Mihkel Maripuu / PM/Scanpix Baltics

2012. aastal tegi TV3 mehest lühikese episoodi erisaates «Sajandi romantik: «Kevade»-Arno lugu». Saates selgus, et saatus pole mehe vastu sugugi hell olnud ning läbi on tulnud elada rohkesti mõõne, kuid ka omajagu tõusuteid. 

Tol ajal Hiiumaal ämma katuse all elanud töötu mees ei kurtnud, vaid nentis rahulikult: «Elan päeva korraga.» Arno ämm Selma sõnas tol korral: «Ei ole tal häda midagi, kui kaine on, siis on nii tubli poiss, et paremat ära otsigi.»

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles