«Nädalalõpp Kanal 2ga» täna: Birgit Sarrap, Vahur Kersna, Aleksei Turovski ning Piip ja Tuut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Nädalalõpp Kanal 2-ga"
"Nädalalõpp Kanal 2-ga" Foto: Kanal 2

​Täna kell 21.30 avaldab Kanal 2 saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» saatejuht Kristjan Jõekalda meelehärmi Kroonikas avaldatud meelelahutajate edukuse edetabelile: «Mis moodi ma oma naisele otsa vaatan ja kes maksab kinni laste psühholoogi kulud ja kas üldse tänane saade tehtud saab?». 

Saatesse tuleb laulja Birgit Sarrap, kes andis pärast viit aastat välja uue plaadi ja räägib, mis tema elus veel põnevat toimub. Veel teeb Birgit saatejuhtidele tuule alla lustakas sõnamängus.

Samuti on Teedul ja Kristjanil külas telemees Vahur Kersna, kellega meenutatakse telelegendi Urmas Otti. Kristjan räägib, kuidas ta kutsus Urmas Otti oma saatesse muna praadima ja millega see lõppes.

«Mina ei arva, et üks Eesti mees peaks surema 53aastasena, ükskõik, mis diagnoos on. Ma usun, et need inimesed, kes loevad tähelepanelikult, saavad aru, miks need asjad läksid nii,» kommenteerib Kersna oma raamatu »Kes tappis Urmas Oti?» provotseerivat pealkirja.

Külla tulevad ka klounid Piip ja Tuut ning nende puhul tuleb saatejuhtidel kõik mängu panna, et üldse intervjuu tehtud saaks.

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast Roald Johannsoni reportaaži «Roaldi nädal: pulmatrall».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles