Gerli Padar paneb hapet näkku, et ilusamaks saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar
Gerli Padar Foto: Maxima Eesti

Lauljanna Gerli Padar on võtnud ette tee ilukliinikusse, et meditsiiniliste protseduuride abil probleemne näonahk taas korda saada.

2007. aasta Eurovisioni lauluvõistlusel Eestit esindanud naislaulja kirjutas Instagramis, et kiire eluviis, magamata ööd ja ebaregulaarne toitumine on oma töö teinud. «Seda kõike on ühel hetkel sõna otseses mõttes näost näha,» kurvastas Gerli.

Niisiis läks lauljanna ravile Tartu väikekliinikusse BS Medical Aesthetics, kus tehti ta näole happekoorimine ja anti koduseks kasutamiseks kaasa happehoolduskomplekt TCA Touch. «Eks siis ole nädala pärast näha, milline mu nägu välja näeb,» rääkis Gerli Instagrami videos.

Kolmandal kasutamispäeval teatas muusik, et kuigi lõua pealt veel veidi ketendab, on muidu nahk niisutatud ja kaelapiirkonnas näha muutusi. Põnevil Gerli kirjutas: «Naha pealiskiht on pehme ja elastne, samuti kõik põletikulised punnid on kiirelt taandunud.» Pildile lisas ta teemaviite #gettingbeautified, tõlkes «saan ilusamaks».

Vaata pildilt, milline armastatud laulja kolmandal päeval välja nägi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerli Padar (@gerlipadar) on

Happehooldus on nahka uuendav kosmeetiline iluprotseduur, mille käigus kantakse probleemsele nahale põhjalikult uuritud ja testitud koostisega õrn happelahus. See aitab eemaldada naha välimised kahjustatud kihid ning kiirendada uute tervemate rakkude paljunemist.

Loodame, et iluprotseduur kannab vilja ja Gerli saab nahaprobleemidest võitu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles